BTS grubu üyesi Kim Seok Jin kimdir? Kim Seok Jin kaç yaşında?

Güney Kore'nin parlayan yıldızı Kim Seok Jin, son zamanlarda en çok merak edilen isimlerden biri haline geldi. Peki dünyaca ünlü BTS müzik grubunun üyelerinden biri olan Kim Seok Jin kimdir? Kim Seok Jin kaç yaşında? Kim Seok Jin nereli? Kim Seok Jin hangi müzik grubunda? İşte merak ettiğiniz tüm cevaplar haberimizde...

Müzik piyasasına etkili bir bakış açısı kazandıran Güney Kore, dünyanın dört bir yanında binlerce hayran kitlesine ulaşmaktadır. Özellikle Bangtan Boys ismiyle bilinen BTS adlı müzik grubu Türkiye'de de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. 7 üyeden oluşan müzik grubunda yer alan Kim Seok Jin'in hayatı son zamanlarda internette birçok kişi tarafından araştırılıyor. Güney Kore'nin genç yıldızına dair merak edilen her şeyi gelin birlikte öğrenelim.

BTS ne demek? BTS üyelerinde kimler var? K-POP grubu BTS hangi ülkenin...İLİŞKİLİ HABERBTS ne demek? BTS üyelerinde kimler var? K-POP grubu BTS hangi ülkenin...

 KİM SEOK JİN KİMDİR? 

BTS müzik grubunun üyelerinden biri olan Kim Seok Jin, sahnede "Jin" ismini kullanmayı tercih etmektedir. 4 Aralık 1992 tarihinde dünyaya gelen ünlü yıldız, BTS grubunun vokali ve yüzü olarak şöhret kapılarını aralamıştır.

Tüm dünyada yoğun ilgi gören 28 yaşındaki Kim Seok Jin, 2017 yılında Güney Kore'nin başkenti Seul'de yer alan Konkuk Üniversitesi Tiyatro ve Film bölümü mezunudur. Okulunun bitmesinin ardından Hanyang Cyber Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan ünlü isim, 2016 ve 2018 yılları arasında pek çok Güney Kore yapımı müzik ve sanat programlarında sunuculuk yapmıştır.

Kim Seok Jin, tüm dünyada tanınan müzik grubu BTS vokalliği dışında Run BTS, BTS in the Soop gibi televizyon şovlarında da yer almıştır. Müzik kariyerinde başarılı bir şekilde ilerleyen Kim Seok Jin aynı zamanda ailesine ait bir şekilde CEO olarak da görev almaktadır. 

Kim Seok Jin, 2018 yılında  BTS üyeleriyle birlikte yaptıkları K-POP şarkıları ile modern Kore kültürüne katkı sağladıklarından dolayı dönemin Güney Kore başkanı tarafından Kültürel Liyakat Nişanıyla onurlandırılmıştır.

Salvador Dali kimdir? Salvador Dali hayatı

İLİŞKİLİ HABER

Salvador Dali kimdir? Salvador Dali hayatı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0