Bir Zamanlar Çukurova'nın Ali Rahmet Fekeli'si öldü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ali Rahmet Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık, karakterin ölümüyle diziden ayrıldı. Alışık, duygusal bir veda mesajı paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 107. son bölümünde herkesi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık'ın canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli karakteri öldü. Cinayete kurban giden Ali Rahmet Fekeli'nin cenazesini gören Züleyha gözyaşlarına boğuldu. Türk sinemasının usta oyuncusu Sadri Alışık'ın oğlu olan Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova'ya duygusal bir paylaşımla veda etti.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Kerem Alışık, Hande Soral, Hülya Darcan, Erkan Bektaş, Bülent Polat ve İlayda Çevik'in rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 7 Ekim Perşembe akşamı 107. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, Ali Rahmet Fekeli cinayete kurban gitti.

 

KEREM ALIŞIK'TAN DUYGUSAL VEDA PAYLAŞIMI

Dizide Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ise son bölümün ardından Instagram hesabından Bir Zamanlar Çukurova'da duygusal bir veda mesajı paylaştı. Kerem Alışık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gitmekle gitmiş olmuyor ki insan..
Gönlü kalıyor aklı kalıyor anıları kalıyor..
Evet şimdi gidiyorum ama kalmak gibi gidiyorum..
Bir Zamanlar Çukurova, bir anne babayı bir sevgiliyi bir eşi çok sevmek gibi bir şey benim için..
Gelişim de, gidişim de ve çalıştığım süre içinde aynı kaderi paylaştığımız, emeklerini katkılarını ve desteklerini hep kalbimde pamuklara sarıp saklayacağım set önü ve set arkasında ki tüm emekçi kardeşlerime, kıymetli çalışma arkadaşlarıma, değerli meslekdaşlarıma, senaristimiz Ayfer Tunç yönetmenimiz Murat Saraçoğlu’na yapımcılarımız Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’a ve yayıncı kuruluşumuza derin teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabii sıcak Adana’nın sıcak insanlarına, bizi hep zirvede tutan izleyicilerimize,ilgileri ve sevgileri ile beni iltifatlandıran onurlandıran güzel yüreklere sevgi ve saygılarımı yolluyorum ....
Hep söylediğim gibi bütün şiirler yağmura yazılır ama marifet buluttadır..
Üstümüze şiirler yağdıran bulutlara selam olsun..
Hep sevgiyle..
Ve hep uhuletle suhuletle..."

Hilal Altınbilek İbrahim Çelikkol ile pozunu paylaştı! Binlerce beğeni geldi

İLİŞKİLİ HABER

Hilal Altınbilek İbrahim Çelikkol ile pozunu paylaştı! Binlerce beğeni geldi
İbrahim Çelikkol'dan hayran bırakan oyunculuk

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'dan hayran bırakan oyunculuk
Furkan Palalı imajını Adem Terzi'den başkasına emanet etmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Furkan Palalı imajını Adem Terzi'den başkasına emanet etmiyor

BİR YORUM YAPIN 0