Kanal 7 Medya Grubu ödüle doymuyor!

Bu yıl onuncusu düzenlenen Uluslararası Buhara Medya Ödülleri'nde Kanal 7 Medya Grubu dört ödül birden alarak geceye damga vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her sene medya sektöründe başarılı isimleri bir araya getiren Uluslararası Buhara Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl on birincisi düzenlenen ödül törenine sanat ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Yaptığı yayınlarla yıllardır geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kanal 7 Medya Grubu, törende 4 ödül birden alarak geceye damga vurdu. Aldığı ödüllerle başarısını taçlandıran Kanal 7 Medya Grubu, törenin en çok konuşulan konularından biri oldu. 

Ödül töreninde Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, "Yılın medya insanı" ödülüne layık görüldü. Ayrıca Kanal 7 ekranlarının en beğenilen isimleri Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan Muhabbet Kapısı programıyla, Türkiye’yi dolaşarak keyifli bir program çıkaran Kürşat Biçici Gündüz Gece ile sabah kuşağının ilgiyle izlenen ismi Nermin Gül ise Nermin’in Enfes Mutfağı’yla gecede ödül aldı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0