Tarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Tarzan Rıfkı nerede çekildi?

Türk sinemasının değerli yapıtlarından Tarzan Rıfkı, güldüren hikayesi ve efsanevi oyuncu kadrosuyla unutulmazlar arasında yer alıyor. Peki Tarzan Rıfkı konusu nedir? Tarzan Rıfkı oyuncuları kimlerdir? Tarzan Rıfkı ne zaman çekildi? Tarzan Rıfkı nerede çekildi? işte herkesin severek izlediği Tarzan Rıfkı filmine dair merak edilen her şey haberimizde...

Herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Yeşilçam filmleri, yıllar geçmesine rağmen her döneme damga vurmaya devam ediyor. Özellikle Türk sinemasının efsanevi ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler, izleyicilere hem duygusal hem de eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Kemal Sunal'ın başrol olarak karşımıza çıktığı "Tarzan Rıfkı" filmi ise son zamanlarda pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden biri olan Tarzan Rıfkı, kahkaha tufanı yaşatan konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çektiği kadar çekimlerinin yapıldığı yerlerle de sinema severlerin ilgi odağı haline geldi. Gelin, hepimizin hayatında en az bir kere izlediği Tarzan Rıfkı filminin çekildiği o yerlere ufak bir yolculuğa çıkalım.

TARZAN RIFKI FİLMİ KONUSU NEDİR?

1986 yapımı "Tarzan Rıfkı" filminin senaryosunu Natuk Baytan kaleme almıştır. Sürükleyici ve eğlendiren konusuyla hafızalara kazınan film, sakarlığından dolayı başarılı olamayan Rıfkı'nın hayatını ele almaktadır. Kendini Tarzan sanan Rıfkı zamanının çoğunu ormanda harcamaktadır. Saf ve fakir biri olan Rıfkı'nın asıl hikayesi kendisini tesadüfler sonucu bir anda mafya içerisinde bulmasıyla başlar.

Tarzan Rıfkı

Tarzan Rıfkı

Mafya, kanunsuz işler için Rıfkı'yı kullanmak istese de Rıfkı, yaptığı sakarlıklardan dolayı her işi bozmaktadır. İşleri bozulan mafya babası Rıfkı'dan kurtulmaya karar verir. Akla gelmeyecek yollar deneyen mafya babası Rıfkı'dan kurtulmak için tüm gücünü seferber eder.

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal

TARZAN RIFKI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Türk sinemasının altın ismi Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun başrolde yer aldığı Tarzan Rıfkı filminde Saadettin Erbil, Asuman Arsan, Dinçer Çekmez, Ece Berkant, Yadigar Ejder, Ünal Gürel, Adem Taşay, Süheyl Eğriboz, Coşkun Göğen, Ekrem Dümer ve Demiray Erül gibi yıldız oyuncular rol almaktadır.

Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu

Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu

Tarzan Rıfkı filminin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan otururken; yapımcılığını Yahya Kılıç üstlenmiştir. Filmin müzikleri ise Cahit Berkay imzalıdır.

Tarzan Rıfkı filmi konusu ve oyuncuları

Tarzan Rıfkı filmi konusu ve oyuncuları

TARZAN RIFKI NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Türk sinemasının klasiklerinden biri olarak kabul gören Tarzan Rıfkı filmi, yıllar önce çekilmiş olsa da yediden yetmişe herkesin en sevdiği yapımlardan biri. 1986 yılında çekilen film hala daha günümüzde etkisini sürdürmeye devam ediyor.

TARZAN RIFKI NEREDE ÇEKİLDİ?

Birbirinden eğlenceli sahnelerin yer aldığı film İstanbul'da çekilmiştir. Belirli bir yere bağlı kalmadan çekilen filmin sahnelerine İstanbul'un pek çok semti ev sahipliği yapmıştır.

Tarzan Rıfkı filmi çekim yerleri

Tarzan Rıfkı filmi çekim yerleri

Hakkı Bulut'un evine hırsız girdi! 'Şikayetçi olmadım çünkü...'

İLİŞKİLİ HABER

Hakkı Bulut'un evine hırsız girdi! 'Şikayetçi olmadım çünkü...'
Hande Erçel az daha parmağını kaybediyordu!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel az daha parmağını kaybediyordu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0