Sevdiklerinize en taze çiçek göndermenin adresi!

Sevdiklerinize özel günlerinde hem modern hem de taze çiçek göndermek isteyenler doğru haberdesiniz. Birbirinden şık aynı zamanda kişiye özel tasarımlar yapan muhteşem bir online çiçek firmasından sizlere bahsedeceğiz. Peki En iyi çiçek nereden gönderilir? Online en güzel çiçek demeti gönderme sitesi...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sevdiklerimize, hayatımızın aşkına her zaman hoş jestler yaparak onların yüzünde görmeye doyamadığımız o gülümsemeyi oluşturmak isteriz. Bunun için ise genellikle çiçeklerin gücüne sığınıyoruz. Onlarca farklı çiçek ve aranjman arasından en uygun olanı bularak sevdiğimize göndermek, yapılabilecek en güzel jestler arasında bulunuyor. Ancak bazı insanlar çiçek göndermek için sadece yıldönümü ya da benzer bir özel günü bekliyor. Oysa ki sevdiğinize çiçek göndermek için birçok farklı nedene sahipsiniz.  

Sevdikleriniz için tercih edeceğiniz hediye seçenekleri arasında farklı seçimlere yer açmanın yanı sıra özel bir tasarım çiçeğine de yer verebilirsiniz. Bunun için en doğru adres "cicekdemeti.com.tr"Tasarım çiçek olarak adlandırılan aranjmanlar özel emek isteyen uygulamaların içinde yer aldığı modelleri ifade eder. Çantada çiçek ya da özel koleksiyon modelleri de bu tasarım modelleri içinde yer alıyor. 

Red Love On Black

Red Love On Black

ÖZEL GÜNLERDE ÇİÇEK NASIL SEÇİLİR?

Özel günlerin vazgeçilmezi olmayı başaran ilk çiçek, elbette ki GÜL! Güller, özellikle kız isteme gününde, sevgililer gününde, evlilik yıldönümlerinde ve kadınlar gününde çok fazla tercih edilen çiçeklerdir.

Kırmızı güllerin bir arada olduğu bir buketi düşünsenize… Ya da kırmızı ve beyaz güller… Gerçekten göz alıcı olmaz mı? Aslında bütün çiçekler özel ve güzeldir. Hemen hemen her çiçek, özel günlerde hediye olarak tercih edilebilir. Bu tercih, daha çok hediye alınacak kişiye göre şekillenmelidir. Bu özel kişi hangi çiçekleri seviyorsa, o çiçeklerin hepsi gönül rahatlığıyla hediye edilebilir. Fakat bazı çiçekler vardır ki; özel günlerin baş tacı olmayı başarmıştır.

Önemli ve özel günlerde en çok tercih edilen diğer bir çiçek ise, ORKİDE! Orkideler de asaleti temsil etmeleriyle, özel günlerde baş tacı olan çiçeklerdendir. Özellikle anneler gününde, öğretmenler gününde veya doğum günlerinde tercih edilebilecek güzel bir seçenektir. Hatta renkli orkideleri bir araya getirmeyi başarırsanız, çok daha güzel olacaktır.

Briar

Briar

PEKİ EN TAZE VE EN GÜZEL MODELLERİ HANGİSİ;

  • 1- FİDES:

FİDES

FİDES

Zarif kraft çanta, beyaz çiçeklerin mükemmel uyumu,

Beyaz anastasıa: 1 adet

Top Anastasıa: 2 adet

Beyaz gül: 5 adet

Lisiantus: 5 adet

Astromeria: 5 adet

Karanfil: 5 adet

Bovardia: 5 adet

  • 2- BELİSSİMA

BELİSSİMA

BELİSSİMA

Beyaz güllerin, yeşil orkidelerin, beyaz anastasıa ve beyaz astromeriaların mükemmel uyumu ile iç açıcı bir görsellik oluşur. Renklerin kombinasyonu ve tasarımın boyutu bulunduğu ortama ayrıca şık bir görünüm ve zenginlik katarak herkesin ilgisini çekeceğinden emin olabilirsiniz.

Beyaz gül: 4 adet

Yeşil Orkide: 3 adet

Beyaz anastasıa: 2 adet

Beyaz astromeria: 3 adet

Beyaz bovardia: 3 adet

Beyaz karanfil: 5 adet

Yeşil stabilize yosun: 2 adet

  • 3- CAMENTA

CAMENTA

CAMENTA

Pembe ve morun tamamlayıcı renkleri olan bu çiçek buketi, o narin ve zarif sevgili için oldukça mükemmel bir hediye olacağından kuşkunuz olmasın..

Beyaz Anastasıa: 1 adet

Pembe Rustik Gül: 10 adet

Bordo Chrisantem: 20 adet

Beyaz Chrisantem: 10 adet

Fushıa Hüsnüyusuf: 5 adet

Okaliptus: 5 adet

Ruskos: 5 adet

  • 4- ALGİNA

ALGİNA

ALGİNA

Siyah kadife kutuda ( 25*28 cm) beyaz çiçekleri hoş uyumu..

Krem beyaz gül: 10 adet

Beyaz sprey gül: 10 adet

Beyaz karanfil: 10 adet

Yeşil krizantem: 10 adet

Okaliptus ve yeşil yapraklar

  • 5- EGERİA

EGERİA

EGERİA

Henüz hiçbir yerde olmayan suculent çanta tasarımı..

Hepsi gerçek ithal suculentlerden toprağa uygulaması yapılmış bakımı kolay harika bir tasarım.

Bakımı: yaz aylarında üstten püskürtme ile gün aşırı 100 cl su yeterli olacaktır.

Kış aylarında ise hafta da bir uygulama uygundur.

Not: Tasarımda kullanılan kuru aksesuarların canlılığını ve görünümünü korumak için azami sudan korunması önerilir.

ÇİÇEK DEMETİ NEREDE:

MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI : 0545 122 05 92 

ADRES : ARABA YOLU CADDESİ NO 124/B TARABYAÜSTÜ-SARIYER İSTANBUL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Elif Öykü 2 yıl önce

Tasırımcı bey gerçekten yaratıcı ve doğayı seven biri.Aslında ne güzel söyledi.doğanın kıymetini bilmek gerekiyor.

Gülru Esen 2 yıl önce

çok hoş bir yazı ve tavsiye ettiğiniz site gerçekten başarılı ve kaliteli.çok beğendim.

Toplam 2 beğeni