Sonbaharda izlenecek en güzel filmleri nelerdir? Sonbaharda evde izlenecek en güzel filmler

Yoğun iş temposuna ara verdiğimiz akşam saatlerinde ailemiz ve sevdiklerimizle kaliteli zaman geçirmek istiyoruz. Sonbaharın serin havasında içinizi ısıtacak filmler ile evinizde harika vakit geçirebilirsiniz. Peki, sonbaharda izlenecek en güzel filmler nelerdir? Sonbaharda izlenecek en iyi filmler hangileridir? İşte merak ettiğiniz tüm soruları sizler için yanıtladık...

Sonbahar aylarının iç ısıtan şu günlerinde evlerimizde daha fazla zaman geçiriyoruz. Yumuşak yün kazaklar, örgü battaniyeler, tarçın kokulu mumlar ve sıcak çikolatalar soğuk havaların vazgeçilmezleri olarak hayatımızda daha çok yer edinmeye başladı. Bu dönemlerde tek başımıza ve sevdiklerimizle eğlenceli anlar geçirebileceğimiz aktiviteler bulmaya çalışıyoruz. Camın ardında çiseleyen yağmur eşliğinde film izlemek sonbaharda yapılacak en güzel aktivitelerin başında geliyor. Farklı konularıyla sürükleyici bir hikayenin peşine düşebileceğiniz en güzel sonbahar filmlerine gelin birlikte göz atalım.

Ailece izlenecek en güzel filmler nelerdir?İLİŞKİLİ HABERAilece izlenecek en güzel filmler nelerdir?

Romantik komedi filmlerinden hoşlanıyorsanız 1989 yapımı "Harry ile Sally Tanışınca" filmine bayılacaksınız! New York sokaklarını gözler önüne seren filmin senaryosu Nora Ephron imzasını taşımaktadır. Billy Crystal ve Meg Ryan'ın başrolünde yer aldığı film, daha önce hiçbir konuda fikir birliğine varamayan Harry ve Sally'nin aslında hayatlarının aşkı olduklarını fark etmelerini konu ediniyor. 

Harry ile Sally Tanışınca

Harry ile Sally Tanışınca

Romantik komedilerin şahı olarak kabul gören film, yıllar geçmesine rağmen sonbaharda en çok izlenen yapımlardan biridir. Harry ile Sally Tanışınca filmini izlediğinizde hem kahkahalarınıza hem de göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız...

Harry ile Sally Tanışınca filminden bir kare

Harry ile Sally Tanışınca filminden bir kare

Nicholas Sparks'ın aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan 2004 yapımı "The Notebook" romantik filmlerden hoşlananlar için unutulmazlar arasında yer alıyor. Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın başrol olarak yer aldığı film, 1940'ların başında yaşanan bir aşk hikayesini anlatıyor.

The Notebook

The Notebook

Genç zengin bir kız ve değirmende çalışan işçi bir erkeğin arasında geçen hikayeyi gözler önüne seren film, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatıyor. 

The Notebook filminden bir kare

The Notebook filminden bir kare

  • ISSIZ ADAM

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği "Issız Adam" sürükleyici konusu ve duygu dolu müzikleriyle Türk sinemasının en sevilen filmlerinden biri olarak görülmektedir. 2008 yılında gösterime giren film, Alper adında aşçı ile çocuk kostümleri tasarlayan Ada'nın arasındaki inişli çıkışlı aşkı gözler önüne seriyor. Dinamik bir kurgu üzerinden ilerleyen Issız Adam, yalnızlığı ve aşkı çarpıcı mesajlarla seyirciye sunmaktadır.

Issız Adam

Issız Adam

Eğer yerli filmlere ilgi duyuyorsanız; sonbaharın sessiz günlerinde Issız Adam'ı mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Issız Adam filminden bir kare

Issız Adam filminden bir kare

  • TİTANİK

1997 yılında gösterime giren ve kült filmler arasında gösterilen "Titanik", yıldız oyuncu kadrosu ve eşsiz hikayesiyle herkesin hayatında en az bir kere izlediği filmlerden biri. Aralarında toplumsal sınıf farkı bulunan iki gencin birbirine olan derin aşkını konu alan film, yıllar geçmesine rağmen hala aynı heyecanla izleniyor. 

Titanik

Titanik

Film gecelerinin vazgeçilmezlerinden biri olan Titanik, Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet hayranlarından tam puan alan harika bir yapımdır. Her yönüyle duygu dolu anlar yaşatan Titanik'te özellikle Celine Dion'ın seslendirdiği "My Heart Will Go On" şarkısı filmle birlikte büyük bir çıkış yakalamıştır. 

Titanik filminden bir kare

Titanik filminden bir kare

  • CAN DOSTUM

Sonbahar'da dram filmlerine doymak isterseniz size son önerimiz 1997 yılı yapımı Can Dostum'dan başka bir film olmayacaktır! Hollywood'un efsanevi oyuncularından Matt Damon ve Ben Affleck'in başrol olarak yer aldığı filmin senaryosu da bu ikilinin kaleminden çıkmıştır.

Can Dostum

Can Dostum

Oscar ödüllü filmin konusu ise Will Hunting isminde bir adamın hayatı etrafında şekillenmektedir. Will ve terapisti arasında geçen olay örgüsünde "dostluk" kavramına yakından şahit olacaksınız.

Can Dostum filminden bir kare

Can Dostum filminden bir kare

İyi seyirler...

Şifonyer nedir? Şifonyer alırken nelere dikkat edilmeli? Şifonyer nerelerde kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Şifonyer nedir? Şifonyer alırken nelere dikkat edilmeli? Şifonyer nerelerde kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0