Kare yüz efektiyle meşhur olan fenomen Ümran Avcu ilk kez gelirini açıkladı!

Youtube kanalında samimi itiraflarda bulunan fenomen Ümran Avcu, paylaştığı videolardan elde ettiği geliri açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyada yayınladığı videolar ile patlayıp giden fenomen Ümran Avcu, Haberler.com'un YouTube kanalına konuk oldu. TikTok ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi olan Avcu, "kare yüz" videolarına nasıl başladığını ve bu videolardan ne kadar kazandığını itiraf etti.

Efektli paylaşımla fenomen olan Ümran AvcuİLİŞKİLİ HABEREfektli paylaşımla fenomen olan Ümran Avcu'nun gerçek hali şaşırttı!

"KAZANDIĞIM PARAYI PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM"

Sosyal medya fenomeni Ümran Avcu (Umranto), sosyal medyada çok uçuk miktarlarda gelir elde etmediğini belirten altını çizen Avcu, "Genel olarak 'Hiç kazanmıyorum' diyen de çok iyi kazanıyordur. Sanmıyorum ki, 10 bin TL'nin altında kazanan fenomen olmasın. Çünkü sosyal medya çok iyi paraların kazanıldığı bir yer. Ben uç noktalarda para kazanmıyorum ama az da kazanmıyorum. Allah'a şükür iyi paralar kazanıyorum. Ama bu paradan çekiniyorum ben. Çünkü ben daha önce de iyi maaş alıyordum ama şu an maaşımdan çok daha iyi kazanıyorum, bunu da itiraf ediyorum. Yalan değil bu. Ancak ben bu parayı paylaşmaya çalışıyorum. Yeri geliyor hasta bebeğe, yeri geliyor hayvan barınağına bağış yapıyorum. Adak adıyorum mesela '200 çocuğu sevindireceğim' diyorum, gidip sessizce onlara hediye alıyorum. Çok iyi kazansam da kendime yediremiyorum. Bu parayla lüks bir şekilde de yaşayabilirdim ama ben bunu tercih etmedim, edenlere de saygı duyarım" dedi.

"SADECE TİKTOK'TAN AYLIK 4-5 BİN LİRA KAZANIYORUM"

Avcu "Bir fenomen bir günde ne kadar kazanıyor?" sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti, "TikTok'ta ortalama iyi bir yayıncı, her ay çok rahat 50 bin lira kazanıyordur. Ben TikTok'ta o kadar yayın açmıyorum. Ben sadece TikTok'tan aylık 4-5 bin lira kazanıyorum. Instagram'da ise reklam teklifleri geliyor, arasından beğendiğim bir ürünün tanıtımını yapıyorum"

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan set kareleri

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal'dan set kareleri
Hande Erçel'den duygulandıran 'Anne' paylaşımı...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den duygulandıran 'Anne' paylaşımı...

BİR YORUM YAPIN 0