Türkiye İkranur Tirsi'ye ağlamıştı! Müge Anlı duyurdu

Giresun'da yaşayan 7 yaşındaki İkranur Tirsi, kaybolduktan 3 gün sonra ölü bulunmuştu! Davanın karar duruşması görüldü.

7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin, 3 sonra cesedi bulunmuştu. Üzücü olayla flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Olayla geçen yıl Giresun'da yaşandı. Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 27 Haziran 2020 akşamı evinin yakınında bahçede otlayan hayvanlara bakmaya giden ve sonrasında kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedenine ulaşılmıştı.

Küçük kızı ölümüylle ilgili 14 yaşındaki amcası S.T. ve 20 yaşındaki halası Ayşe Çakır önceki gün tutuklandı.

Bulunduğu yer itibarıyla 'derede boğulduğu' değerlendirilen İkranur'un otopsi raporunda suda boğulduğuna dair bir bulgu çıkmayınca 'cinayet' şüphesi ağırlık kazandı.

Olay yerine dair cep telefonu (HTS) kayıtları incelemesinde bölgede herhangi bir telefon trafiği de tespit edilemeyince şüpheler aile fertleri üzerinde yoğunlaştı. Bazı beyanları çelişkili görülen amca S.T. ve hala Ayşe Çakır sorguya alındı.

Tutuklanan hala Ayşe Çakır yaşananları ifadesinde şöyle anlattı: "Kardeşim S. inek otlatıyordu. Yemek için eve gelmişti. Sonra beni İkranur'un cesedinin yanına götürdü. Gittiğimizde İkranur sırtüstü yatıyordu. 'Ne oldu?' diye sordum. S. de bana 'Oynarken düştü, nefessiz kaldı' dedi. S.'ye bir tokat attım. Eğilip baktığımda İkranur'un nefes almadığını fark ettim.

 

'EVDEKİLERDEN KORKTUM'

Evdekilerden ve abimden korktuğumdan dolayı hastaneye götürmeye cesaret edemedim. Kardeşim S. de 'Evdekilere haber vermeyelim, abim beni çok pis döver' dedi.Kimseye haber vermedik. Kardeşime bir çuval alıp gelmesini söyledim. İkranur'u çuvalın üstüne koyduk. Ben ön taraftan S. de arka taraftan çuvalı tutuyordu. Sonra dereye indirdik. Suyun az olduğu yere İkranur'u koyduk. Belki su değince uyanır dedik. Hareket edip etmeyeceğini görmek için biraz bekledik. İkranur hareket etmeyince suyun az olan kısmına İkranur'u bırakıp gittik.İkranur'u taşıdığımız çuvalı da ben bir kenarda çalılar ile yaktım. Sonra inekleri alarak eve gittik."

 

 

 

Oyuncu Ezgi Mola köpekleriyle turda! Ezgi Mola: Bunların hepsi sabi sübyan

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ezgi Mola köpekleriyle turda! Ezgi Mola: Bunların hepsi sabi sübyan
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

asyalı 2 yıl önce

Allah cehennemi insnlar için yarattı ...söyliyecek söz yok başkada