Destan dizisi Batuga kimdir? Edip Tepeli kaç yaşında ve nereli? Batuga ne demek?

Tarih dizilerinden biri olan Destan dizisi oyuncularından Batuga karakterini canlandıran kişi internette merak konusu oldu. İlk bölümüyle çok sevilen destan dizisinin Batuga karakterini Edip Tepeli hayat veriyor. Destan dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Edip Tepeli kimdir, Edip tepeli kaç yaşında ve nereli? İşte Batuga rolünü oynayan Edip Tepeli hakkında tüm merak edilenler

Atv ekranlarında bu sezon iddialı yapımlar arasına giren destan dizinin başrol oyuncularının kim olduğu internette merak konusu oldu. Dönem dizilerinden biri olan destan dizisinin  başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli bulunuyor. Geçmişe doğru uzanan bir hikayeyi konu edinen destan dizisnin yapımcılığını Mehmet Bozdağ üstleniyor.  Edip Tepeli'nin canlandırdığı Batuga karakteri ilk bölümden dikkatleri üzerine çekti. İşte Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli hakkında bilgiler...

Destan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERDestan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

DESTAN DİZİSİ BATUGA KİMDİR?

Tarihten alınan destan dizisinde Batuga Gök Hanlığı'nın "eksik" tegini, eli tutmaz, ayağı koşmaz, sesi çıkmaz bir gizlenmiş kahramanı olarak bilinmektedir.  Batuga, tarihteki karakterlerden esinlenerek senaryoya eklenmiştir.

destan dizisi batuga kimdir

destan dizisi batuga kimdir

EDİP TEPELİ KİMDİR?

Edip Tepeli tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınmaktadır. Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 2017 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York'ta evlenmiştir. Ünlü çiftin kızları Müjgan Tepeli 2020 senesinde dünyaya gelmiştir.

Sefirin Kızı dizisinde Kavruk karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Edip Tepeli, başarılı performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. 

Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile New York´ta evlendi. Çiftin 2020 yılında Müjgan Tepeli adında kızları oldu.

Edip tepeli kimdir

Edip tepeli kimdir

EDİP TEPELİ'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER

  • 2017 - Yıldızlar Şahidim
  • 2017 - Seni Kimler Aldı Sinan
  • 2017-2018 - Hayati ve Diğerleri
  • 2019-2021 - Sefirin Kızı
  • 2021 - Destan
  • 2018 - Yaşamayanlar
  • 2010 - Eyyvah Eyvah (Film)
  • 2017 - Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı (Film)

batuga ne demek

batuga ne demek

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0