MasterChef'te elenen isim belli oldu! 5 Aralık MasterChef elenen kim?

Türkiye'nin en sevilen yemek yarışması programlarından biri olan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Her hafta bir ismin veda ettiği yarışmaya MasterChef Türkiye 2021 sezonunun 10.'su olarak yarışmaya veda eden isim şaşırttı...

Kırmızı ve mavi takım, üç takım oyunu sonunda eleme adaylarını çıkardı. Eleme gecesinde avakado ile yaratıcı tabaklar çıkaran 6 yarışmacı kıran kırana rekabet etti. Yarışmanın bu haftaki eleme adayları; Tahsin, Burcu, Araz, Hasan, Görkem ve Safanur oldu. Bu adaylar arasından bir isim yarışmaya veda etti.

Burcu, Hasan ve Araz potadan son anda kurtuldu. Son üçe kalan Tahsin, Safanur ve Görkem Somer Şef'in imza tabağını doğru ve başarılı şekilde yaparak elemeden kurtulmak için yarıştı. Tahsin elemeden kurtulan isim oldu. Yarışmaya bu hafta veda eden isim olarak da Safanur'un ismi açıklandı.

Mehmet Şef yaptığı açıklamada, ''Bazen yukarıdaki arkadaşlarla konuştuğumuzda ürün birleştirmede seni bir numara gösteriyorlardı ki öyleydi. Hep böyle devam et, seni unutmayacağız" dedi.

Somer Şef, "Kötü şakalar öksüz kaldı. Gülerek de nahifliği bozmadan yemek pişirileceğini herkese gösterdin. MasterChef'ın 10.'su olarak bize veda ediyorsun" açıklamasında bulundu.

Gözyaşlarını tutamayan Safanur şu açıklamalarda bulundu:

''Sizin öğrenciniz olmak, gerçekten çok özeldi. Öğrettiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Buradaki mücadelem güzeldi. Hayatımın son döneminde yürüdüğüm en güzel yollardan biriydi. Benim için bir yarışmadan öte bir aile bir bağ. Çoğu şeyleri bir arada yaşatan bir olguydu. Buradan ayrılacak olmak gerçekten zor. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. Burada gerçekten çok güzel arkadaşlıklar edindim.'' 

 

BİR YORUM YAPIN 0