Aralık ayında vizyona girecek olan filmler nelerdir? Haftanın filmleri nelerdir?

Her hafta vizyona giren yeni filmler sinema tutkunlarının radarına takılmaya devam ediyor. Birbirinden farklı türde yapımların yer aldığı sinema salonlarında Aralık ayında mutlaka izlemeniz gereken filmleri sizler için açıkladık. Peki, Aralık ayı vizyondaki filmler nelerdir? Vizyona ne girecek? İşte Aralık ayında vizyona girecek olan yeni filmler...

Hafta sonunun yaklaşmasıyla yoğun iş temposunu geride bırakabileceğimiz keyifli aktiviteler yapmak istiyoruz. Çocuklarımız ve dostlarımızla eğlenebileceğimiz aktivitelerin başında da sinemaya gitmek geliyor. Her hafta vizyona giren yepyeni filmleri keşfetmenin heyecanını yaşarken bir yandan da sıcak patlamış mısır kokusunun tadını çıkarabiliriz. Korku, komedi, aile, dram, gerilim ve romantik filmler arasında kişisel zevklerinize hitap eden filmlere göz atabilirsiniz. Her hafta sinema salonlarını dolduran yerli ve yabancı yapımlar, sinema severlerden tam not alıyor. Gelin, Aralık ayında vizyona girecek olan filmlere birlikte göz atalım.

SATRANÇ 

.

VİZYON TARİHİ: 10.12.2021

SÜRE: 110 DAKİKA

TÜR: DRAM

1938 yılını konu alan Satranç filmi, Nazi Almanya’sı Avusturya’yı işgal ettiğinde varlıklı noter Josef Bartok da sakladığı önemli bilgiler yüzünden tutuklanır. Bir otel odasına kapatılan Bartok akıl sağlığını yitirmek üzereyken tesadüf eseri odada bulduğu bir satranç kitabı onun hayata tutunması için bir şans olacaktır. Kitabı baştan sona ezberleyen Josef, daha önce hiç oynamadığı satranç oyununda büyük bir başarıya imza atar. Artık özgür olduğunda ise kader onu New York’a giden gemide dünya satranç şampiyonuyla bir araya getirir.

ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ YOK

VİZYON TARİHİ: 17.12.2021

SÜRE: 148 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Spider-Man: No Way Home, kimliği açığa çıkan Örümcek Adam'ın, bu konuda Doctor Strange'den yardım istemesiyle gelişen olay örgüsünü ele alıyor. Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini isteyen Örümcek Adam için risk dolu gelişmeler tehlikeli bir hal alır ve Örümcek Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmek zorunda kalır.

THE MATRİX RESURRECTİONS 

VİZYON TARİHİ: 24.12.2021

SÜRE: 148 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Sinema tarihinin unutulmaz serilerinden The Matrix'in heyecanla beklenen dördüncü filmi "The Matrix Resurrections" bilim kurgu ve aksiyonun iç içe geçtiği bir olay örgüsünü ele alıyor. Merakla beklenen film serinin yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’u ikonik rolleri Neo ve Trinity olarak tekrar bir araya getiriyor.

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ

VİZYON TARİHİ: 10.12.2021

SÜRE: 125 DAKİKA

TÜR: DRAM

Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan Cevahir karakteri, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gider. Cevahir'in karmaşık olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikâyesi filmde gözler önüne serilmektedir.

EVDEKİLER

VİZYON TARİHİ: 10.12.2021

SÜRE: 92 DAKİKA

TÜR: GERİLİM

Bir grup arkadaş, soygun yapmak üzere ideal bir ev bulduklarını düşünürler. Ev sahipleri evde yoktur ve böylece ekip, soygunu rahatça gerçekleştirebilecektir. Ancak hırsızlar, yüklü miktarda para ile dolu olduğunu düşündükleri bu eve girdiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Evin sahibi olan yaşlı çift evlerine erken dönünce grubunun planları bekledikleri gibi olmaz. Kendilerini bir anda ölümcül bir kedi fare oyununun içinde bulan hırsız grubu içine düştükleri kabustan kurtulmak için savaşmak zorundadır.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0