Simit almaya diye evden çıkan Birsen Demirok, eşinin asker arkadaşına kaçtı!

6 Aralık'ta evden simit almaya diye çıkan 21 yaşındaki Birsen Demirok'un eşinin asker arkadaşıyla kaçtığı ortaya çıktı. Canlı yayında eşiyle yüzleşen Birsen Demirok'un hal ve tavırları herkesi şoke etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hatay’da yaşayan 21 yaşındaki Birsen Demirok, 6 Aralık Pazartesi günü, simit almaya diye evden ayrılıp ortadan kayboldu. Eşinden günlerdir haber alamayan Emirhan Demirok, karısına ulaşmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı’nın çok geçmeden bulduğu kayıp kadının, eşinin asker arkadaşına kaçtığı ortaya çıktı.

 

"EŞİM ASKERDEYKEN HALİL'İN TELEFONUNDAN KONUŞUYORDUK"

Eşinin asker arkadaşı Halil Balık ile dördüncü evliliğini yapmaya hazırlanan ve bugün kına gecesi günü olduğu öğrenilen Birsen Demirok, canlı yayında annesi ve eşi Emirhan Demirok İle yüzleşti.

Eşinin kendisine vaadlerde bulunup yerine getirmediğini, kendisine birçok konuda yalan söylediğini ifade eden genç kadın, “Kendi rızamla gittim. Eşim askere gittiğinde yanına telefon almadı. Halil’in telefonundan eşimle konuşuyordum. Böylece tanıştık; birbirimizi sevdik” dedi. 

Karısının kandırılıp zorla götürüldüğünü iddia eden Emirhan Demirok, onu her şeye rağmen kabul ettiğini söyleyerek “Seni pamuk tarlalarında çalıştıracaklar. Ben sana dokunmaya bile kıyamıyordum. Ben seni gönülden sevdim. Ama sen anlamadın. Benim sevgim bir günlük değil bir ömürlük” şeklinde konuştu. 

Eşinin sözlerinin doğru olmadığını, Halil’i ve ailesini çok sevdiğini dile getiren Birsen Demirok, “Halil’e, Emirhan’dan ayrılmak ve yanına gelmek istiyorum dedim. Taksiyle Hatay’dan Urfa’ya, yanına gittim. Ben sevdiğim adamın yanına gittim. Sevdiğim adam yanımdaysa sürünmeye hazırım. Ben Halil’i seviyorum. Herkes bilsin. Ölürsem de cenazeme gelmeyin. Bu işin dönüşü yok. Dönmeyeceğim. Halil’in yoluna canım feda olsun” diyerek stüdyodan ayrıldı. 

Emine Karayılan 'Milyoner olacağım' derken hem eşinden hem de 300 bin liradan oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Karayılan 'Milyoner olacağım' derken hem eşinden hem de 300 bin liradan oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Cafer 2 yıl önce

İyi yabancıya kaçmamış 1 yıl sonrada başka birine bulur ona kaçar bu tipler biryerde uzun kalmaz.

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Bu tiplerin yüzlerinin astarı yırtılmış oluyor... Kaçtığına da yar olmaz.. Yapıları böyle.. Evlenecek kız eğlenecek kız ayrımı bu olsa gerek...

Toplam 5 beğeni

müslüm baba 2 yıl önce

maşallah.Ahlaksızlıkta DÜnya sınırlarını zorluyoruz.Sonumuz helak

Toplam 22 beğeni