8 Nisan'da sinemalarda! Fantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları fragmanı

Fantastik Canavarlar serisi Harry Potter ile birleşiyor. Bu kez yüzyılların en büyük büyücüsü olan Dumbledore'nin sırları ifşa edilecek. Harry Potter'in son serisinde de ortaya çıkan bazı gizemler Fantastik Canavarlar'da açıklanacak. Vizyon tarihi belli oldu. Filmin günlerdir beklenen fragmanı yayınlandı.

15 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanan Fantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları filminden muhteşem fragman geldi. Filmin ilk iki serisinde büyünün yayılma ve kötülükle baş etmesi konu edinirken. Hogwarst'ı kuran büyük büyücülerin savaşından da bahsedildi. Ancak efsane Harry Potter serisinde de geçen Dumbledore'nin hayatına dair merak edilenler anlatılacak. Filmin ilk iki serisinde muggle yani sıradan insanların da dünyasını tehdit eden büyücü Grindelwald'i Johnny Depp oynamıştı. Ancak yaşadığı boşanma ve şiddet davalarından dolayı yapım şirketi Grindelwald'i Mads Mikkelsen oynamasına karar verdi. Film 8 Nisan 2022 yılında gösterime girecek. Ancak ülkemizde 15 Nisan'da sinemalarda olması planlanıyor. 

Fantastik Canavarlar: DumbledoreİLİŞKİLİ HABERFantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları filminin fragmanına savaş engeli

fantastik canavarlar dumbledorenin sırları

fantastik canavarlar dumbledorenin sırları

2016 yılında 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' filmiyle başlayan ve 2018 yılında çıkan 'Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald' ile devam eden seride oyuncu Eddie Redmayne'in Newt Scamander’ı karakterini oynadı. Redmayne’e, efsane büyücü Dumbledore’un gençliği olarak Jude Law ve ayrıca Katherine Waterson, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler eşlik etti. 

FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE'NİN SIRLARI FRAGMANI:

Marvel'ın beklenen en değişik kahramanı: Moon Knight'in yeni afişleri Moon Knight konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Marvel'ın beklenen en değişik kahramanı: Moon Knight'in yeni afişleri Moon Knight konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 1

Edanur 2 yıl önce

Benim ve bütün anne Olmak isteyenlerin kucağını hayırlı evlatla doldursun Rabbim Amin