Tiktok fenomeni olmak için 47 yıllık eşini bırakan Muzaffer Döner pişman oldu!

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan Muzaffer Döner 47 yıllık eşini terk ederek "Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Songül Döner ise yaşanan olayların ardından rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. 10 gün hastanede tedavi gören Songül Hanım'ı kaybetme korkusu yaşayan Muzaffer Döner canlı yayında eşinden af diledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan Songül Döner, 47 yıllık eşi Muzaffer Döner'in TikTok fenomeni olmak için kendisinden ayrıldığını söylemişti. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Muzaffer Bey, "Ben TikTok fenomeniyim. 3-4 bin takipçim var. Beni bu yollara sürükleyen eşimdir. Eşimle 5 yıldır ilişkim yok. Ben boşanmak istediğim için bu çatlaklar oluştu aramızda. Artık aşk bitti" diyerek dans etmeye başlamıştı. 

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olayın ardından terk edilen eş Songül Döner, canlı yayında fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. 10 gün yoğun bakımda tedavi gören Songül Hanım, iyileştikten sonra canlı yayına konuk oldu. Eşini kaybetme korkusu yaşayan Muzaffer Döner ise eşine üzgün olduğunu ve barışmak istediğini söyledi.

Yaptıklarından pişmanlık duyan Muzaffer Bey, eşini sağlıklı bir şekilde karşısında görünce mutluluğunu gizleyemedi. Songül Hanım ise elinde çiçek buketiyle af dileyen Muzaffer Bey'e sözünden çıkmazsa onu affedeceğini söyledi. 

Eşinin sözünden çıkmayacağını söyleyen Muzaffer Bey ve Songül Hanım aralarındaki buzları eriterek yeniden bir araya gelme kararı aldı. 

TİKTOK FENOMENİ OLMAK İÇİN EŞİNİ TERK ETMİŞTİ!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde ilginç anlar yaşandı. 64 yaşındaki Songül Döner, eşinin evi terk ederek kendisinden 20 yaş küçük biriyle kaçtığını söyledi ve Esra Erol'dan yardım istedi. Eşi Muzaffer Döner ile canlı yayında yüzleşen Songül Hanım gördükleri karşısında şoke oldu. 

"Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" diyen Muzaffer Bey canlı yayında ayağa kalkarak birden bire oynamaya başladı. İzleyenleri ekran başına toplayan Muzaffer Döner, dansıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Songül Hanım "47 yıllık evliyiz. Ben ona ömrümü verdim. Çocuklarımız ve torunlarımız var" dese de yaşlı adam 3-4 bin takipçisi olduğunu ve Tiktok fenomeni olduğunu söyledi.

"Kocanı fenomen yaptığın için, çatlayacaksın, patlayacaksın" diyerek canlı yayında oyun oynamaya başlayan Muzaffer Bey Esra Erol ve seyircileri şoke etti.

7 haftadır balayı yapan Paris Hilton'un derdini duyan takipçileri çılgına döndü!

İLİŞKİLİ HABER

7 haftadır balayı yapan Paris Hilton'un derdini duyan takipçileri çılgına döndü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

Köylü 2 yıl önce

Sizi palyaçolar sizi tam sopalık bunlar

cem 2 yıl önce

bir zamanlar yalçın abide bulgar karısı vardı olga mıydı neydi. o da benzer şeyler istiyordu.kadın bulgaristana gidince adam mecburen yalçına çıktı.sonra adam 6 ay sonra ölmüştü.

Mehmet 2 yıl önce

miss gibi reklam kokuyor.. Allahım sen aklımızı alma, akıl noksanlığı verme.. aaamiiiiin

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Yazık kuş kadar aklı kalmış adamcağızın...

HMC 2 yıl önce

Fenomen böyle olunuyor demekki Keşke adam olmak için bir şeyler yapsaydın.

Yorumların Tümünü Okuyun