Gelin Evi Hatice kimdir? Gelin Evi Hatice kaç yaşında, nereli?

Show TV ekranlarının fenomen yarışması Gelin Evi, bugün ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni gelinlerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Hatice Hanım merak konusu haline geldi. Peki, Gelin Evi Hatice Kimdir? Gelin Evi Hatice kaç yaşında? Gelin Evi Hatice youtube kanalı ismi ne? Hatice Ebrar Sağlam kimdir? İşte yanıtlar

Türk televizyonlarının sevilen yarışma programı "Gelin Evi" yeni sezonda Aslı Hünel'in sunumuyla izleyicilerle buluşuyor. Her hafta 5 gelinin birbirine misafir olduğu yarışmanın ilk bölümü ise bugün Show TV ekranlarına geldi. 26 yaşındaki iki çocuk annesi Melda Hanım'ın evine konuk olan gelinler ise seyirciler tarafından merak konusu haline geldi.

Emine, Melda, Gamze, Dilan ve Hatice gelinlerin bu hafta birbirine konuk olduğu yarışmada Youtuber olduğunu söyleyen Hatice gelinin kim olduğu pek çok kişi tarafından arama motorlarında araştırılıyor.

GELİN EVİ HATİCE KİMDİR? GELİN EVİ HATİCE EBRAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gelin Evi programına katılan Hatice Ebrar Sağlam, 23 yaşında ve aslen Giresunludur. 3 aylık evli olan Sağlam'ın 83,5 Bin takipçili Youtube kanalı bulunuyor. Sunum yapmaya bayıldığını söyleyen yeni gelin, dijital platformlarda ürettiği içeriklerle adından söz ettiriyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0