Zildeki 'sağlıkçı' yazısına kandı! Sülük tedavisi hayatını kararttı

İstanbul'da yaşayan ve vücudunda hemoroit oluşan 42 yaşındaki Ebru B., yaşadığı sıkıntıdan kurtulmak için birçok kez tedavi oldu. Hemoroitten bir türlü kurtulamayan genç kadın, yaptırdığı sülük tedavisi sonrası ölümden döndü.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Fatih'te zilinin üzerinde 'Sağlıkçı' yazan bir apartman dairesine Giden Ebru B. sözde sağlık merkezinde işlem odasına alındı.

Sedyeye yatan kadına işlem başlatıldı. Kadının hemoroidine yapıştırılan sülük bir türlü tutunamadı. İddiaya göre doktor olduğunu söyleyen görevli hemoroidi jiletle kesti. Ebru B.'ye pis kanın akıtılması için hemoroidin jiletle kesilmesinin zorunlu bir durum olduğu söylendi. Doktor, kanamanın bir gün süreceğini söyleyerek seans ücretini aldı ve Ebru B.'yi taburcu etti.

Saatlerce banyoda kalan ve yoğun kan kaybeden kadın, annesinin eve gelmesiyle ölümden kurtuldu. Annesinin 112 Acil Servisi aradı. Eve gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ebru B., tedavi edildi.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Esenler'deki evine gitmek üzere özel bir araca binen kadının kanaması arttı. Öyleki kan aracın koltuğuna da bulaştı. Eve gittiğinde kendisinden geçen kadın, banyoya girmek istediği sırada bilincini kaybetti.

Ebru B.'nin şikayeti üzerine yapılan araştırmada, söz konusu dairenin Mehmet D. adına kiralandığı, işlemi ise Bağcılar'da aile hekimliğinde hemşire olarak görev yapan Fatma K.'nin yaptığı tespit edildi.. Polis dairede yaptığı araştırmada ameliyathane şekline çevrilen odada kavanozlar içinde sülükler buldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi

Yüzmeye giderken halterci oldu! Tesadüfen şampiyon

İLİŞKİLİ HABER

Yüzmeye giderken halterci oldu! Tesadüfen şampiyon
Uğur Işılak'ın hareketlenen piyasa yorumuna beğeni yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak'ın hareketlenen piyasa yorumuna beğeni yağdı!
Ürettiği dekorasyon ürünlerle dünyadaki evleri süslüyor

İLİŞKİLİ HABER

Ürettiği dekorasyon ürünlerle dünyadaki evleri süslüyor

BİR YORUM YAPIN 4

Garib 2 yıl önce

Sülukun ne gunahi var

Tedavi 2 yıl önce

Sülük ve hacamat eğitimli kişiler tarafından yapıldığında sağlığa çok faydası olan alternatif tıp tedavileri. İnsanları bu tedavilere karşı soğutmayın, hem hacamat sünnet

Vatandaş 2 yıl önce

Bunları gerçekten sallandırmak lazım.

Toplam 4 beğeni

Nil 2 yıl önce

Doktor yapsa üzerine yürür dayak atarlardı yada çimlere şikayet, cokkkk geçmiş olsun.buda akilsizlara ders olsun

Toplam 4 beğeni