Esra Erol'da 33 yıllık hasret son buldu! "Beni sağlam bıraktın kör buldun anne"

Yüzde 95 görme engelli evli ve iki çocuk babası İbrahim Can, 33 yıldır hiç görmediği biyolojik annesini bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Canlı yayında annesine kavuşan genç adam, "Beni sağlam bıraktın, kör buldun anne" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde yürek burkan bir olay yaşandı. Evli ve iki çocuk babası İbrahim Can, daha önce hiç görmediği biyolojik annesini bulmak için Esra Erol'un kapısını çaldı.

Kendisini büyüten aileyi çok üzdüğünü söyleyen genç adam, "Kötü alışkanlıklarım ve zor günlerim oldu. 2017 yılında kaza sonucu göz bebeğimdeki sinirler koptu" diyerek yüzde 95 görme engelli olduğunu belirtti.

33 yılın ardından biyolojik annesiyle bir araya gelmek isteyen Can'a Esra Erol canlı yayında müjdeli haberi verdi. Karşısında annesini görünce gözyaşlarına boğulan İbrahim Bey, "Beni sağlam bıraktın, kör buldun anne" diyerek annesine dakikalarca sarıldı. Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra ayrılmak zorunda kaldığı oğluyla yeniden bir araya gelen anne Nurcan Hanım'ın gözyaşları da herkesi duygulandırdı. 

Dün gerçekleşen canlı yayına annesiyle katılan İbrahim Bey, "Onun da zor bir hayatı olmuş. Onun hikayesi bizimkinden de berbat. Sanatçı Bergen vardı ya... Bu kadının da bir tek yüzüne kezzap atılmamış. Kolları kesik içinde, çok çekmiş. Onu dinleyince ben de kötü oldum. Hem ağladık hem güldük, sabaha kadar uyuyamadık." ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Nurcan Hanım'ın diğer oğlunu da bularak canlı yayında tüm aileyi kavuşturdu. Fuat Bey'i bıraktığında 2.5 yaşında olduğunu dile getiren Nurcan Hanım, stüdyoda duygularına hakim olamadı. 

Türkücü Alişan'dan kaçamak cevap: Ne olur beni o işlere sokmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Alişan'dan kaçamak cevap: Ne olur beni o işlere sokmayın!
Cem Yılmaz'dan müjde! Yeni film geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan müjde! Yeni film geliyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0