İstanbul'da en iyi alkolsüz canlı müzik mekanları nerede?

Son dönemlerin parlayan yıldızı canlı müzik mekanları, sevdiklerinizle hoş vakit geçirmek için harika bir seçenek sunuyor. Özellikle yeni yıl akşamı müzikal bir şölenle eğlenmek isterseniz Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki nezih mekanlara şans verebilirsiniz. Peki İstanbul'un en iyi alkolsüz canlı müzik mekanları nerede? Alkolsüz canlı müzik yapan yerler neresi? İşte yanıtlar...

Yoğun iş temposu ve hızlı bir günün ardından geriye kalan vakitlerde kendimize zaman ayırmak istiyoruz. Bazen özel günlerde bazen de özel kılmak istediğimiz günlerde sevdiklerimizle dışarıda birbirinden güzel aktiviteleri değerlendirebiliriz. İstanbul'un göz kamaştıran doğasında ufak bir gezinti ya da kültürün ve tarihin iç içe geçtiği yerlere gitmek yerine farklılık arıyorsanız size harika bir önerimiz var! İstanbul'un farklı köşelerinde yer alan alkolsüz canlı müzik mekanlarını tercih ederek hem sohbetin hem de müziğin tadına varabilirsiniz. Gelin, gününüze neşe katacak en iyi canlı müzik mekanlarına birlikte göz atalım.

2023 Yeni yıl tatilinde nereye gidilir? Kış mevsiminde gezilecek yerlerİLİŞKİLİ HABER2023 Yeni yıl tatilinde nereye gidilir? Kış mevsiminde gezilecek yerler

TERAS CAFE

Üsküdar'da yer alan Teras Cafe, göz kamaştıran İstanbul manzarasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İyi müzik ve iyi yemek ikilisine hayır diyemiyorsanız burası tam da aradığınız yer olabilir. Alkolsüz menüsüyle her kesime kitap eden mekan zengin yemek ve tatlı menüsüyle beğeni topluyor. 

Teras Cafe

Teras Cafe

ADRES: Mimar Sinan Mahallesi, Atlas Sokak, No 17, Üsküdar

HANCI CAFE 

İstanbul'un zengin manzarasını gözler önüne seren manzarasıyla ferah bir ortam imkanı sunan Hancı Cafe, Çamlıca'da yer almaktadır. Canlı müzik hizmetiyle eğlenmek isteyenlerin uğrak rotası haline gelen Hancı Cafe, özellikle terasıyla ön plana çıkıyor. 

Hancı Cafe

Hancı Cafe

Menüsünde alkol bulunmayan mekan aile ile gelmeye uygun bir yerdir.

Hancı Cafe manzarası

Hancı Cafe manzarası

ADRES: Çilehane Yolu (Küçük Çamlıca), İstanbul

THE SHAULA

Şık tasarımıyla son dönemlerde büyük beğeni toplayan The Shaula, Beylikdüzü'nde alkolsüz canlı müziğin tadına varmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri. Burada herkese uygun zengin menüsüyle müziğe lezzetli bir yemeğin eşlik etmesine izin verebilirsiniz. 

The Shaula

The Shaula

Ancak The Shaula'ya gelmeden önce telefon üzerinden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

The Shaula iç tasarımı

The Shaula iç tasarımı

ADRES: Kavaklı Mahallesi, 36, Bayrak Cd., 34520 Beylikdüzü Osb/Beylikdüzü/İstanbul

HARDALLI CAFE

Merkezi bir konumda bulunması sebebiyle müzik severlerin odak noktası haline gelen Hardallı Cafe, hem eğlenmek hem de kaliteli müziğin tadına varmak için eşsiz bir seçim olacaktır. Alkol hizmeti sunmayan mekana gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Hardallı Cafe

Hardallı Cafe

Ancak hafta sonu kalabalık olmasıyla dikkat çeken Hardallı'ya gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Alkolsüz canlı müzik mekanları

Alkolsüz canlı müzik mekanları

ADRES: Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Yolu Cd. Celilağa İş Merkezi No:10/B 34387

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0