Yeni projesine başlayan Halil Ergün imajını değiştirdi!

Yaprak Dökümü isimli dizide ‘Ali Rıza’ karakteri ile gönülleri kazanan ve milyonlarca izleyicinin sevgisini toplayan Halil Ergün yeni projesi için imajında değişiklik yaptı.

18 Mart'ta vizyona girecek olan ‘Dedemin Gözyaşları’nda oğlu ve gelinini trafik kazasında kaybettikten sonra kendisine emanet edilen torununun lösemi olduğunu öğrenen ‘Dede Kemal’ karakteriyle ekrana gelecek olan Halil Ergün, imaj değiştirdi.

Halil Ergün rol alacağı filmde saçlarını kazıtarak, lösemi hastalığına yakalanan torunu Mustafa’ya destek oluyor.

Filmin bu en can alıcı sahnelerinden birini oynarken çok duygulandığını belirten usta sanatçı,

"Saçlarım kazınırken, aklıma direkt 10 yaşındaki çocukluğum geldi. Babam sürekli abimin ve benim saçlarımı daha gür olması için kazıtırdı. Çocukken ses çıkarmazdım ama çok üzülürdüm.

O dönem moda olan alabros modeline çok özenirdim. Bir gün babamdan gizli gidip, abimle bu tıraşı olduk. Babamıza ilk karşı çıkmamız olmuştu" dedi.

Kocaya kaçan annesini arıyordu! Arzu Kaçmaz'ın Esra Erol'dan isteği herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Kocaya kaçan annesini arıyordu! Arzu Kaçmaz'ın Esra Erol'dan isteği herkesi şoke etti
Ayşe Hatun Önal kendini resmen eve kapattı! Anne babası vefat edince…

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Hatun Önal kendini resmen eve kapattı! Anne babası vefat edince…
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0