İzmir'de genç kızın kahreden ölümü! Mermer cilasını su sanıp içti

İzmir'de bir otelin halkla ilişkiler sorumlusu olan Özde Çivici pet şişe içinde bırakılan mermer cilasını su sanıp içti, can çekişerek hayatını kaybetti.

Selçuk’taki Ephesus Hitit Oteli’nin Halkla İlişkiler Birimi’nde çalışan 30 yaşındaki Özde Çivici’nin inanılmaz ölümü herkesi şok etti. Çivici, düzenlenecek yılbaşı balosunun tanıtım broşürlerini dağıtmaya çıktı. Bir süre sonra yorulup odasına geri dönen Özde Çivici, burada pet su şişesi içerisindeki maddeyi su sanarak içti. Bir anda kusmaya başlayan kadın hastaneye kaldırıldı. Organları büyük hasar gören Özde Çivici, kurtarılamadı.

SU ŞİŞESİ İLE YAN YANA

Yapılan incelemede içinde su olan ve mermer cilası bulunan pet şişelerin yan yana durduğu belirlendi. Odada temizlik yapan ekip ile mermer ustasının ihmali olduğu gerekçesiyle ifadesi alındı. Acı haberle sarsılan baba Adnan Çivici, eşi ve Özde’nin kız kardeşleri Eda ile Gülsüm ise gözyaşlarına boğuldu. Uzmanlar, bu tür maddelerin içildiğinde dolaşım sisteminde tahribata, ani solunum ve kalp durmasına yol açtığını belirtti.

Ayşe Hatun Önal kendini resmen eve kapattı! Anne babası vefat edince…

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Hatun Önal kendini resmen eve kapattı! Anne babası vefat edince…
İrem Derici'den iddialı sözler: Benden zeki kaç kişi gördünüz?

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici'den iddialı sözler: Benden zeki kaç kişi gördünüz?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ali. 2 yıl önce

aynısı benim başıma geldi ağzıma alır almaz tükürdüm.aynen mermer ustası mermer işi yapıyordu evimizde.

osman 2 yıl önce

çok acı. Allah rahmet eylesin. iş güvenliği mevzu... birkaç kişinin canı yanar.