MaNga'nın solisti Ferman Akgül Milyoner'e damga vurdu! 100 BİN TL'lik soruda...

Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel programına konuk olan Ferman Akgül çekilme kararı aldığı 100 BİN TL değerindeki soru izleyicilerde büyük merak uyandırdı. İşte "1975'te tek başına yazdığı makalesinde "biz" ifadesini kullanan Jack Hetherington, makaleyi yayımlayacak dergi tüm ifadeleri "ben" şeklinde düzeltmesini isteyince üşenip makaleye yazar olarak kimin adını da eklemiştir?" sorusunun yanıtı...

Türk televizyonlarının en uzun soluklu bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, geçtiğimiz akşam yılbaşı özel programıyla izleyenlerin karşısına çıktı. Şarkıcı Serkan Kaya ve MaNga grubunun solisti Ferman Akgül'ün konuk olduğu yarışmanın yeni bölümünde keyifli dakikalar yaşandı. 

Herkesin heyecanla takip ettiği yılbaşı özel programında Ferman Akgül'ün 100 BİN TL değerindeki soruda çekilme kararı alması herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçı kazandığı parayı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladığını söyledi.

Edebiyat severleri ekran başına kilitleyen "1975'te tek başına yazdığı makalesinde "biz" ifadesini kullanan Jack Hetherington, makaleyi yayımlayacak dergi tüm ifadeleri "ben" şeklinde düzeltmesini isteyince üşenip makaleye yazar olarak kimin adını da eklemiştir?" sorusunun cevabı ise birçok kişi tarafından merak konusu haline geldi. İşte o sorunun yanıtı şöyle;

1975'te tek başına yazdığı makalesinde "biz" ifadesini kullanan Jack Hetherington, makaleyi yayımlayacak dergi tüm ifadeleri "ben" şeklinde düzeltmesini isteyince üşenip makaleye yazar olarak kimin adını da eklemiştir?

A- Yoldan çevirdiği birinin

B- Favori film karakterinin

C- Kedisinin

D- Vefat etmiş karısının

Doğru cevap ise C Şıkkı Kedisinin olacaktı.

Beren Saat'ten sert çıkış: Ben Bihter Ziyagil değilim!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat'ten sert çıkış: Ben Bihter Ziyagil değilim!
Milyoner'e Atatürk sorusu damga vurdu! İlk kez ayak bastığı o yer meğer...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'e Atatürk sorusu damga vurdu! İlk kez ayak bastığı o yer meğer...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0