Esra Erol'a katılan zihinsel engelli 19 yaşındaki Fatma'dan şaşırtan iddia: Her şey kurgu

2 çocuk babası Ahmet Bey'e kaçan ve kumasıyla yaşayan 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma'nın anlattıkları Esra Erol'da günlerce konuşulmuş ve tüm Türkiye'nin ilgi odağı haline gelmişti. Fatma'yla TikTok hesabından canlı yayın açan Ahmet, programda yaşanan çoğu şeyin kurgudan ibaret olduğunu söyleyerek "Fatma mecburen söyledi" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Esra Erol programına katılarak 19 yaşındaki zihinsel engelli kızının Ahmet adında birine kaçtığını söyleyen Melaha Oruç, Esra Erol'dan kızını bulmak için yardım istemişti. Kızının Ahmet'le evlendiğini duyan anne, canlı yayında sinir krizi geçirmiş ve kızıyla yüzleşmişti.

Fatma önce çok mutlu olduğunu söylese de daha sonra ailesinin yanına dönmek istemişti. Herkesi şaşkına çeviren olay sonrası Fatma tekrar Ahmet'e kaçarak hamile olduğunu ve tekrar ailesinin yanına dönmek istediğini dile getirmişti. 

İzleyenleri ekran başına kilitleyen akılalmaz durumun ardından Ahmet ve Fatma TikTok hesaplarından canlı yayın açarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatma annesiyle konuşmadığını söylerken Ahmet de Esra Erol programında yaşananların kurgu olduğunu ileri sürdü. Fatma'nın programda zorla konuşturulduğunu iddia eden Ahmet "Fatma onları mecburiyetten söyledi" dedi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Seyyah 2 yıl önce

Bu programların hepsi kurgu

Toplam 1 beğeni