Gelin evi dış ses kimdir? Gelin evinin dış sesi kimdir? Doğancan Özadlı kimdir?

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Gelin Evi programının dış sesi uzun zamandır izleyenler tarafından merak konusu haline geldi. Peki, Gelin Evi dış ses kimdir? Gelin Evinin dış sesi kimdir? Doğancan Özadlı kimdir? Doğancan Özadlı kaç yaşında? Doğancan Özadlı nereli? İşte yanıtlar...

SHOW TV ekranlarının fenomen yarışma programı "Gelin Evi", her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla gündeme geliyor. Lezzetli sunumların ve el emeği çeyizlerin gözler önüne serildiği yarışmada 5 gelin kıyasıya mücadele veriyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmanın dış sesi programın en çok merak edilen detayları arasında kendine yer buldu.

GELİN EVİ DIŞ SES KİMDİR? GELİN EVİNİ SESLENDİREN KİMDİR?

Yarışmacılara çeşitli sorular yönelten ve izleyenleri bilgilendiren dış sesin ünlü radyocu Doğancan Özadlı olduğu öğrenildi. 7 Mart 1992 doğumlu ünlü radyocu uzun yıllardır pek çok radyo programı ve televizyon programının seslendirmesini üstlendi. 

Arka Sokaklar dizisine sert eleştiri! Adalet Bakanı harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar dizisine sert eleştiri! Adalet Bakanı harekete geçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0