Hayriye Ayer'in hikayesi Esra Erol'a damga vurdu! MİT görevlisiyim diyen Mesut Ayer...

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol'a katılan Hayriye Ayer, eşi Mesut Ayer'in hem kendisini hem de annesini dolandırdığını söyleyerek "Bize kredi çektirdi, 400 bin TL borcum var" ifadelerini kullandı. Mesut Ayer'in kendisini MİT görevlisi olarak tanıttığı ve insanları dolandırdığı da iddia eden Hayriye Ayer, Esra Erol'dan yardım istedi.

Her hafta birbirinden ilginç konuların işlendiği Esra Erol'da programına katılan Hayriye Ayer'in hikayesi izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Eşinden şiddet gördüğünü ve dolandırıldığını söyleyen Hayriye Hanım, başından geçen korkunç olayları canlı yayında anlattı.

"ESKİ SEVGİLİSİNİ GÖRÜNCE DELİYE DÖNDÜ"

Yılbaşı akşamı eşi Mesut Ayer ile bir mekana gittiklerini söyleyen Hayriye Ayer "Eşimin eski sevgilisi Fatma da yan taraftaki mekandaydı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, bizim olduğumuz mekana geldi. Eşimin yakın arkadaşıyla samimi hareketler sergiledi. Eşim bunu görünce kıskançlık krizine girdi. Alkollü olduğunu fark ettiğim için 'Hayatım huzursuz olacağız, her şeyi tadında bırakalım, evimize gidelim' dedim. O cümlenin ardından deliye döndü." şeklinde konuştu.

Mekanda eski sevgilisini gören eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Hayriye Hanım "Önce ensemden bastırdı masaya doğru, kollarımı sıktı. Hepsi mekanda oldu. 'Gidelim' diye ağlamaya başladım, 'Kapa çeneni daha kötü olur' dedikten sonra sustum. Bir şekilde ev döndük. Yolda giderken 'Senden utanıyorum, beni rezil ettin' gibi şeyler söyledi. Eve götürdükten sonra, evdeki ruhsatsız silahını aldı ve 'Ben orayı dağıtacağım' dedi. Engel olmak isteyince beni duvara çarptı ve gitti." ifadelerini kullandı.

Eşini affeden genç kadın, sonrasında hamile olduğunu öğrendiğini dile getirdi. Ancak güzel haberi aldıktan sonra düşük yaptığını ifade eden Hayriye Hanım "Eşim aldı beni hastaneye götürdü. Ardından annemi hastaneye getirdi. Beni annemle bırakıp dostunun yanına gitti." dedi.

"HEM BENİ HEM ANNEMİ DOLANDIRDI!"

Eşinin ihanetiyle sarsılan Hayriye Hanım evi terk etme kararı alsa da Mesut Bey'in kendisini tehdit ettiğini söyledi. Eşi tarafından manevi olarak çok yıpranan Hayriye Ayer, aynı zamanda maddi olarak da çok zarar gördüğünü şu sözlerle ifade etti:

"Anneme çektirdiği krediyle birlikte toplam yaklaşık 400 bin TL borcum var. Eşim 17 tane cumhuriyet altınımı da aldı"

Hayriye Hanım'ın annesi de "Anne paraya ihtiyacım var. Toprakları satacağım kapatacağım borcu. Bana iki ay için kredi çek' dedi. 78 bin TL verdim, geri ödemesi 117 bin TL. Banka benim emekli maaşıma el koydu ödeyemediğimiz için. Bizi ne hale soktu." diyerek damadının kendisini de dolandırdığını söyledi.

"MİT GÖREVLİSİ OLARAK TANITTI"

4 resmi 2 dini nikahlı evlilik yapan Mesut Bey'in kendisini MİT görevlisi olarak tanıttığını söyleyen Hayriye Hanım, eşinin başka insanları da dolandırdığını söyledi. Mesut Bey'in 9 yıl önceki eşi de canlı yayına bağlanarak "Hayriye Hanım'ın yaşadıklarını ben de yaşadım. Bana da eski asker emeklisi, MİT görevlisi olarak tanıttı. Benim aileme de kredi çektirdi ve ödemedi. Beni de birkaç kişiyle aldattı. Ayrılma nedenimiz ise Fatma Hanım" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Fatma Hanım da telefonla canlı yayına bağlanarak "Beş yılımı bana zehir etti. Hayriye Hanım her dediğine katılıyorum. Ben Hayriye Hanım'la çok konuşma istedim ama Mesut engel oldu." dedi. 

Koronavirüsü atlatan Uraz Kaygılaroğlu'dan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüsü atlatan Uraz Kaygılaroğlu'dan açıklama!
Survivor All Star Nisa Bölükbaşı yarışmadan elendi mi? Yerine yedeklerden...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star Nisa Bölükbaşı yarışmadan elendi mi? Yerine yedeklerden...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0