MasterChef Türkiye şampiyonu Eren'e hediyeler yağdı! Acun Ilıcalı...

Şeflerden en yüksek puanı alan Eren şampiyon oldu. Eren, şampiyonluk kupasının yanı sıra lüks bir arabanın da sahibi oldu. Kesenin ağzını açan Acun Ilıcalı'nın şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de iddia edildi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam final yaptı. Eren ve Hasan'ın kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın kazananı Eren oldu. 

"KIZIMA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM"

Finalde şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra konuşan Eren "Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi.

Yarışmanın bitmesiyle en merak edilen sorulardan biri de büyük ödülün ne olduğu oldu. MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Taşkın 2 yıl önce

Bu Final haksızlık.Final oynamak Sergen in hakkiydi.

Yalçın 2 yıl önce

Sergen göz göre yediniz Bee..

AHMET 2 yıl önce

Fuzuli boş bir yarışma bir çok insanın seyredipde vaktini heba ettiği yarışma dilerim. En kısa zamanda kaldırılır.

Toplam 1 beğeni

Ali 2 yıl önce

acun ekmek parası kazınıyor önemli olan bu

davut polat 2 yıl önce

ben buradan bütün türkiyeye sesleniyorum Allah aşkına oradaki şefinden tut yarışmacıya kadar işte buyrun kazanan kişinin bi saçına sakalına bıyığına bakın yani o yarışmacının saçından sakalından bıyığından kıl düşse düşerde eee buna hiç kimse bu ne ya diyen oldumu acun nasıl olsa para kazanıyor şeflerde bence birileri bu gibi porğramlara yarışmalara dur demesi lazım adamın bir ton saçı sakalı var olmaz böyle yarışma

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun