Ünlü Youtuber yaptırdığı dolgulardan dolayı yüzünü hissetmiyor

İngiliz Youtuber Kayla, 10 defa dolgu yaptırdığı yüzünü artık hissetmediğini söylerken "Kendimi plastik bir Rubik Küpü gibi hissediyorum" dedi.

Son dönemlerde çok yaygın hale gelmiş olan estetik operasyonlar sonucu medikal sorunlar yaşayanların sayısı giderek arttı. Yüze enjekte edilen dolgu maddeleriyle ilgili şikâyetlere de birçok kez tanık olunuyor. 631 bin abonesi bulunan ve adını taşıyan Youtube kanalında güzellikle makyaj konusunda içerik paylaşan İngiliz Kayla da buna yeni bir örnek oldu. Genç kadın, en popüler güzellik prosedürlerinden biri haline gelen dolgu maddelerinin hayatını nasıl olumsuz şekilde değiştirdiğini açıkladı. Yüzün birçok noktasına uygulanan dolgu maddelerine bağımlı hale geldiğini söyleyen Kayla, "Bu nedenle yüzüme 10 defa dolgu yaptırdım" dedi.

"DEFORME ETTİ"

Youtuber Kayla sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uygulanan 10 mililitre dolgu maddesi nedeniyle öyle bir an geldi ki yüzümü hissedemez oldum. Yüzümü plastik bir Rubik Küpü gibi hissediyordum. Dolgu yüzümü tamamen deforme etti ve beni yaşlandırdı. Bunun üzerine dolgu maddelerinden kurtulmak için operasyonlar geçirmeye başladım. Dolgu maddeleri eritildiğinde daha iyi bir görünüme kavuştum. Takipçilerim de dolgusuz daha güzel ve genç göründüğümü söylüyor. Ama dolgular tamamen erimedi, bu nedenle eski yüzüme hiçbir zaman kavuşamayacağım."

Öte yandan uzmanlar, dolgu eritme işleminin de alerjik reaksiyona neden olabileceği uyarısını yapıyor. (Rubik Küpü: 1974'te Macar mimar Erno Rubik tarafından icat edilen çoğunlukla plastikten yapılmış bir bulmaca).

Hülya Duyar'dan Selim Bayraktar paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Duyar'dan Selim Bayraktar paylaşımı
Reyting rekortmeni Gönül Dağı'na ödül yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Reyting rekortmeni Gönül Dağı'na ödül yağdı

BİR YORUM YAPIN 0