Engin Altan Düzyatan'ın yeni filmi Babamın Kemanı rekor kırdı!

Engin Altan Düzyatan muhteşem bir projeyle izleyici karşısına çıktı. Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki başarılı oyunculuğuyla izleyiciyi ekranlara kilitleyen ünlü isim Altan Düzyatan, 21 Ocak 2022 tarihinde bir internet platformunda yayınlanan 'Babamın Kemanı' filminde sergilediği performansıyla izleyenleri kendine bir kez daha hayran bıraktı.

TRT ekranlarında yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Oruç Reis'i Engin Altan Düzyatan, başrolünde yer aldığı bir projede daha başarılı bir oyunculuk sergiledi. Netflix yapımı olan Babamın Kemanı filmi 21 Ocak 2022'de bekleyenleriyle buluştu. Babamın Kemanı, Netflix'te en çok izlenenler arasında olan Kağıttan Hayatlar ve 7. Koğuştaki Mucize isimli filmleri kısa sürede ikiye katladı. Oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Babamın Kemanı filmi 27 ülkede en çok konuşulan film oldu.

Babamın Kemanı

Babamın Kemanı

BABAMIN KEMANI FİLMİNİN OYUNCULARI

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin, Gülizar Nisa Uray'ın oynadığı, yönetmen koltuğunda ise Andaç Haznedaroğlu'nun oturduğu Babamın Kemanı filminin yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken, hikayesi Murat Taşkent'in kaleminden çıkmıştır. 

Babamın Kemanı Filmi

Babamın Kemanı Filmi

BABAMIN KEMANI FİLMİNİN KONUSU

Babamın Kemanı'nda hikaye, küçükken abisi tarafından tek başına İtalya'ya gönderilen ünlü keman virtüözü Mehmet Mahir'in, müziğe ilgisi olan yeğeni Özlem'i tanımasıyla başlıyor.

Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan

35 yıl sonra abisini son kez gören Mahir, babasını kaybeden yeğeni Özlem'i yanına almak zorun kalır. Müziğe olan tutkuları, ünlü keman virtüözü Mehmet Mahir'in daha önce hiç tanımadığı yeğeni Özlem'e alışmasını sağlayacak mı?

'Evde estetik' akımı sosyal medyada yayıldı! Dikkat doku ölümüne yol açabilir

İLİŞKİLİ HABER

'Evde estetik' akımı sosyal medyada yayıldı! Dikkat doku ölümüne yol açabilir

BİR YORUM YAPIN 0