Dr. Mehmet Öz'den taktir toplayan hareket! Komite üyesi fenalaşınca koştu...

Pennsylvania’da seçim kampanyası yürüten Dr. Öz’ü takip eden komite üyelerinden biri fenalaştı. Dr. Öz, tıbbi yeteneklerini kullanarak bu kişiye müdahale ederek kendine gelmesini sağladı.

ABD’de yaptığı TV programlarıyla çok konuşulan kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, ABD Senatosu’nda yer alabilmek için çalışıyor. Cumartesi sabahı siyasi bir toplantıya katılan Öz, yaşanan acil durumda medikal yeteneklerini kullandı. Pensilvanya'da parti toplantısında konuşma sırasını beklerken fenalaşan bir adama Dr. Öz yardım etti. TMZ’nin haberine göre, bilincini kaybetmeden önce nöbet geçiren hasta, komite üyesiydi. 

Görgü tanıkları, Mehmet Öz’ün sıradaki konuşmacı olduğunu ve rahatsızlanan adama düşmeden önce tam zamanında müdahale ettiğini söylüyor. Dr. Öz’ün ayrıca hastanın tekrar nöbet geçirmeden birkaç dakika önce onu toplantı odasının dışındaki bir alana götürmeye yardım ettiği de bildirildi. Acil yardım ekibi olay yerine ulaştığında, rahatsızlanan adamın bilinci yerine gelmişti ve Mehmet Öz ile konuşmaya başlamıştı. Acil servis ekibi, komite üyesini yerel bir hastaneye nakletti. 

61 yaşındaki Doktor Mehmet Öz, ilkyardım müdahalesinin ardından komitede konuşmasını yaptı. 

'BİR DOKTORUM VE HEP ÖYLE KALACAĞIM'

TMZ’ye konuşan Öz, “Öncelikle bir doktorum ve hep öyle kalacağım. Bu yüzden yanımdaki adam fenalaştığında hızla yardım ettim. Tıp hayatımda aldığım dersleri takip ederek, acil servis onu hastaneye götürmek için gelene kadar işimi yaptım” dedi. 

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'dan müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'dan müjdeli haber!
Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Hazal Kaya açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Hazal Kaya açıklaması!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0