Survivor Aycan yarışmayı bırakıyor mu? Acun Ilıcalı açıkladı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde sakatlanan Aycan Yanaç hakkında ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, dün akşamki ada konseyinde ilk kez açıklama yaptı.

Acun Medya'nın başarılı yapımlarından olan Survivor All Star'da sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Yarışmacıların hınca hınç mücadele ettiği Survivor'da geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık nedeniyle parkurlarda görünmeyen ünlüler takımındaki Aycan hakkında Acun Ilıcalı'dan şaşırtan bir açıklama geldi.

AYCAN YANAÇ YARIŞMADAN AYRILABİLİR

Dün akşam yayınlanan bölümde Survivor Aycan'ın hakkında ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, bu konuda pek iyimser olmadığını söyledi. Aycan hakkındaki kararını kısa bir süre içinde açıklayacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim" şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen'den şaşırtan açıklama: "Erkan Petekkaya akıl hastası"

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen'den şaşırtan açıklama: "Erkan Petekkaya akıl hastası"
İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı Netflix'te severek izlediği diziyi açıkladı televizyon dizilerini eleştirdi!

BİR YORUM YAPIN 0