Survivor adasında Evrim fırtınası esti!

Survivor All Star'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kaybetmesi üzerine Evrim Keklik eleme adayı olarak belirlendi. Sürgün adasındaki isimlerin arasında olan Keklik takım arkadaşlarına ateş püskürdü.

Acun Medya yapımı olan dünyanın en zor yarışması Survivor'da sinirler yatışmıyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmaz oyununu kaybeden gönüllüler, sürgün adasına Evrim Keklik'i gönderdi. Mert, Barış ve Birsen'le birlikte sürgün adasına giden Evrim, ismini yazan takım arkadaşlarına, "Kaypak karakterli insanlar benim yüzüme gülmesin. Herkes buraya teker teker düşecek" sözleriyle tepki gösterdi.

Evrim Keklik

Evrim Keklik

EVRİM ADA KONSEYİNCE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Sürgün adasına giden Evrim Keklik, ismini yazan takım arkadaşlarına karşı sinirlerine hakim olamadı. Acun Ilıcalı'nın söz hakkı verdiği Keklik, ismini yazan takım arkadaşları hakkında, "Çok kişi duymaması gereken şeyler duyabilir. Yakayım mı gemileri? Beni yazan üç kişiyi ve nedenini biliyorum. Nisa'yı da anlıyorum bir kuyruk acısı vardır. Kendisiyle tartışmalarımız oldu. 2020'den de gelen şeyler var. Yasin'e şaşırdım sadece. Gün olur devran döner. Kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz. Karşılaşırız bir gün yeri gelir" şeklinde konuştu.

Survivor Evrim

Survivor Evrim

"KAYPAK KARAKTERLİ İNSANLAR YÜZÜME GÜLMESİN"

Konseyin ilerleyen dakikalarında dördüncü eleme adayı olarak sürgün adasına gidecek olan isim Evrim Keklik takım arkadaşlarına, "Yasin Anıl'ı yazacakken beni yazdı. Ben burada asla samimiyet görmüyorum. Herkes istediğini yazabilir ama cesur bir şekilde yazsın. Korkak dövüşmesin kimse abisinin ablasının arkasına sığınmasın. Kaypak karakterli insanlar benim yüzüme gülmesin. Performans olarak dört kız da birbirimize yakınsak, herkes buraya tek tek düşecek" ifadeleriyle sitem etmeye devam etti.

Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı asker oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı asker oluyor!

BİR YORUM YAPIN 0