Survivor haftanın ödülünü kim kazandı? 1 Şubat Anlat Bakalım oyununda kazanan...

Survivor 2022 yarışmasında haftanın ödül oyunu nefes kesti. Üç dokunulmazlık mücadelesi ardından ünlüler ve gönüllüler, ödül oyunu parkurunda karşı karşıya geldi. Survivor'da ilk kez oynanan gülle oyununda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Ardından iki takım da Anlat Bakalım'da eğlenceli anlar yaşadı. İşte, ödül oyunu ve Anlat Bakalım oyunu kazananı...

Tv8'de ekrana gelen ve büyük bir kitle tarafından takip edilen yılların efsane yarışma programı Survivor bu sene All Star kadrosu ile ekranlara geliyor. Nefes kesen yarışmaları ile ekrana gelen Survivor All Star'da yine bir ödül oyunu oynandı. 'Anlat Bakalım' oyununda kazanmak için anlattılar. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Günler sonra haftanın ilk ödül oyunu gerçekleşti. Ünlüler takımı uzun süredir kazanamadığı ödüle ulaşmak isterken gönüllüler de yine tek kazanan olmak istiyor. Haftanın ödülü ise sandviç oldu. Kadınlarda ünlüler kazandı, erkeklerde de oyunu alan gönüllüler oldu. En iyiler turunda da kazanan gönüllü takımı oldu ve ödülü aldı. 

KAZANAN TAKIM HANGİ ÖDÜLÜ ALDI?

Eğlenceli anların yaşandığı Anlat Bakalım oyunu, salı akşamı gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı ödül için en fazla kelimeyi anlatmak için çabaladı. Haftanın 'Anlat Bakalım' ödülü ise çikolata oldu. Oyunun kazananı ünlüler oldu. 

İnci Türkay'dan duygulandıran paylaşım! Defne Joy Foster'ı unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

İnci Türkay'dan duygulandıran paylaşım! Defne Joy Foster'ı unutmadı

BİR YORUM YAPIN 0