Survivor Bora kimdir? Survivor Bora Edin kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'a dahil olan yedekler yeni bölüm fragmanında yer aldı. Bora Edin, Survivor All Star yeni bölüm fragmanında görününce kim olduğu merak konusu haline geldi. Peki Survivor Bora kimdir, kaç yaşında?

Survivor All Star yeni bölümü ile cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Daha önce Survivor'da yarışan Bora Edin, Survivor All Star yeni bölüm fragmanında yer aldı. Bora'nın yaşamı, yaşı, merak konusu oldu. Peki Survivor Bora kimdir?

Bora Edin, 23 Mart 1984 tarihinde dünyaya geldi. 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşamını sürdürdü ancak lise eğitimi için Malta’ya gitti. Burada Hibernians futbol takımında oynadı.

İki yıl sonra Türkiye’ye dönüş yapan Bora Edin, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında sporla aktif olarak ilgilendi ve okulun futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon elde ettiler.

Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbola ek olarak pinpon, tenis, yüzme, badminton gibi pek çok sporla uğraşan Bora Edin, bir süredir CrossFit eğitmenliği yapıyor.

Evli olan Bora Edin, bir erkek çocuk babası.

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Heyecanlı dokunulmazlık oyunu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Heyecanlı dokunulmazlık oyunu
Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0