Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor Sude nereli, mesleği ne?

Ekranların fenomen yarışma programı 2022 Survivor All Star'da yarışan Sude Burcu'nun yaşamı pek çok kişi tarafından merak konusu haline geldi. Peki Sude Burcu kimdir? Sude Burcu kaç yaşında? 2022 Survivor Sude kimdir? Survivor Sude mesleği ne? İşte yanıtlar...

Türkiye - Yunanistan konseptiyle ekranlara gelen Survivor 2019'da yarışan Sude Burcu, 2022 Survivor All Star'da Gönüllüler Takımıyla yeniden izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başarılı performansıyla seyircilerden takdir toplayan Sude Burcu'nun hayatına dair pek çok detay merak konusu haline geldi. 

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERSurvivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?

Survivor Adem kimdir? Adem Kılıçcı kaç yaşında? Survivor Adem ne iş yapıyor?İLİŞKİLİ HABERSurvivor Adem kimdir? Adem Kılıçcı kaç yaşında? Survivor Adem ne iş yapıyor?

SUDE BURCU KİMDİR? SURVİVOR SUDE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

11 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü annesi ise pilates eğitmenidir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Burcu'nun 2 kız kardeşi de kendisi gibi tekvandoyla ilgileniyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde spor hayatına profesyonel olarak devam eden ünlü isim 2 kez Avrupa 3'lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu ile adından söz ettiriyor.

1.66 boyunda ve 57 kilo olan sporcu aynı zamanda zumba eğitmenliği de yapıyor.

Survivor Adem kimdir? Adem Kılıçcı kaç yaşında? Survivor Adem ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Adem kimdir? Adem Kılıçcı kaç yaşında? Survivor Adem ne iş yapıyor?
Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor Berna kaç yaşında?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0