Çoklu evren kapıları açıldı! Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı tanıtımlı uzun fragman

Doctor Strange, açılan çoklu evren kapılarını kapatmak için bütün yeteneklerini kullanır. Ancka bir eksik var çok büyük bir yardıma ihtiyaç var. Yoksa dünya yok olacak. Tek başına evren kapılarını kapatamayan Strange kimden yardım isteyecek. Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı tanıtımlı uzun fragman

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Doctor Strange, bu kez zaman algısını değiştirmek için harekete geçenlere karşı savaşacak. Dünya'da her şey yolundayken evrenler arası geçişte yaşanan sıkıntıları önlemek için Doctor Strange, Zaman Taşı'nı canı pahasına korumaya karar verir. Ayrıca Doctor Strange, evrenler arası geçişte yerini almak isteyen bir versiyonuyla savaşı çetin geçecek. 6 Mayıs 2022 yılında vizyona girecek.

DOCTOR STRANGE: ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA FRAGMANI

Bu kez filmde Strange Witch da yer alacak. Büyücülerin yanı sıra cadıların da evren geçişlerine yer verecek olan yeni seri de iyiden kötüye geçen isimler ise hayranlarını şaşırtacak. 

doctor strange: çoklu evren çılgınlığında

doctor strange: çoklu evren çılgınlığında

Gerçek ve paralel evren arasında hangisinin doğru olduğuna ise karar vermekte zorlanan Defender Strange , çizelgeler arasında zorlanacaktır.

doctor strange

doctor strange

İlk serinin devamı olacak olan Doctor Strange'nin yönetmenliğini Scott Derrickson üstlendi. Strange'nin ustasını Wong'u yine Benedict Wong üstlenecek. 

doctor strange

doctor strange

Star Wars 45 yıl sonra dizi formatında geliyor! Star Wars Obi Wan Kenobi'nin yayın tarihi

İLİŞKİLİ HABER

Star Wars 45 yıl sonra dizi formatında geliyor! Star Wars Obi Wan Kenobi'nin yayın tarihi
Marvel'ın beklenen en değişik kahramanı: Moon Knight'in yeni afişleri Moon Knight konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Marvel'ın beklenen en değişik kahramanı: Moon Knight'in yeni afişleri Moon Knight konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 11

bytecimer 2 yıl önce

böyle filmler dinimiz acısından cok tehlikeli izlememek gerek

Toplam 1 beğeni

Serkan 2 yıl önce

Hz Ali sanırım benden bir Ali bir Ali daha var demiş yani paralel evrenler mümkünmü evet fakat ispatı zor

vay be arkadaş 2 yıl önce

hayret rumuzlu bilader.insan diyince şaşırmıyorsun akıl istemiyorsun da Allah yarattığı toprak elementinden olanlara ins demiş ateş elementrlerinden yarattığı varlıklaraa da cin demiş neden hayret ediyorsun.amerika rusya gibi ülkeler cinleri kullanırken onlar bilimsel oluyor.cern de boyut kapısı yaparken ya da black mesada boyut kapısını açmışken onlar hayret vermiyor ama biz cin deyince nedense afedersinde arka tarafından tanponun mu kalkıyor

Pınar öztürk 2 yıl önce

Harika bir film bayılıyorum.

baykemal 2 yıl önce

cinler vardır ve cin şehirleri ve aileleri tıpkı insan gibi yaşarlar ve bize görünmezler cinlerin iyileri ve kötüleri vardır. Cinlere inanmayan ve Allah akıl fikir versin diye IQ yoksunu zatı-ı müptezeller.

Yorumların Tümünü Okuyun