İstanbul'da damatsız düğün yapıldı!

İstanbul Avcılar'da yaşayan görme ve zihinsel engelli Hilal Yeşil hayalindeki gelinliğe kavuştu. Mahalle muhtarı Gülten Ekici öncülüğünde Hilal Yeşil'e damatsız düğün yapıldı.

İstanbul Avcılar'da ikamet eden doğuştan görme ve zihinsel engelli olan 30 yaşındaki Hilal Yeşil hayal ettiği gelinliğe kavuştu. Yeşil için mahalle muhtarı Gülten Ekici ve ailesiyle birlikte mahalleli de seferber oldu. Konuşurken güçlük çektiğini söyleyen Yeşil, "Yanımda olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanırken, gözyaşlarına hakim olamayan annesi Yıldız Bektaş ise duygularını, "Kızımın en çok istediği gelin olmaktı" sözleriyle aktardı.

Hilal Yeşil düğün

Hilal Yeşil düğün

MAHALLELİ SEFERBER OLDU

İstanbul Avcılar'ın Üniversite Mahallesi'nde oturan, bir dönem aldığı ilaçların etkisiyle böbreklerinin de önemli ölçüde iflas etmesi sonucu diyalize girmek zorunda kalan Hilal Yeşil'in en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğunu öğrenen bir komşuları Üniversite Mahallesi Muhtarı Gülten Ekici ile görüşerek iki ay öncesinden tüm mahalleliyle birlikte hazırlığa başladı.

Hilal Yeşil düğün

Hilal Yeşil düğün

HİLAL YEŞİL EN BÜYÜK HAYALİNE KAVUŞTU

Mahalledeki kuaföründen, düğün salonu sahibine kadar herkes Hilal Yeşil'i mutlu etmek için çabaladı. Tüm prosedürlerin uygulandığı damatsız düğünde gelinlik giydirilen Yeşil, belirlenen saatte lüks bir otomobil ile evinden alınarak kuaföre götürüldü. Saç ve makyajının yapılmasının ardından Yeşil, tüm davetlilerle birlikte düğün salonuna geçti.

Hilal Yeşil ve kardeşi Yasin Yeşil

Hilal Yeşil ve kardeşi Yasin Yeşil

KARDEŞİYLE DANS ETTİ PASTA KESTİ

Damatsız gelin Hilal Yeşil, kardeşi Yasin Yeşil'in koluna girerek salona girip birlikte dans etti. Sık sık piste davet edilen gelinin yaşadığı mutluluk gözlerden kaçmadı.

Sinema dünyasının acı kaybı! Douglas Trumbull 79 yaşında  hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Sinema dünyasının acı kaybı! Douglas Trumbull 79 yaşında hayatını kaybetti
Ronaldo 37. yaşına bastı! Çocuklarının annesi Georgina Rodriguez'dan romantik kutlama

İLİŞKİLİ HABER

Ronaldo 37. yaşına bastı! Çocuklarının annesi Georgina Rodriguez'dan romantik kutlama

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0