Survivor Furkan'ın gözüne ne oldu? Survivor Furkan'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star büyük bir heyecanla ekranlara geliyor. Kıyasıya mücadele edilen Survivor'da kazanma hırsı ile yarışmacılar bazı sakatlanmalar yaşayabiliyor. Son olarak Furkan'ın geçirdiği kaza yarışmaya damga vurdu. Furkan'ın son durumu oldukça merak edildi.

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Furkan, parkurda zamanla yarışırken yaşadığı talihsizlik nedeniyle gözünden yaralandı. O anları gören seyirciler Furkan'a ne olduğunu oldukça merak etti. İşte doktorun açıklamaları ve Furkan Kızılay'ın son durumu...

FURKAN'IN GÖZÜNE NE OLDU?

Furkan Kızılay, oyun sırasında elindeki cismin hızla yüzüne çarpması sonucu yaralandı. Yarışmanın özel doktoru Dr. Serhad Ömercikoğlu tarafından müdahale edilen Furkan'ın kaşının açıldığı bildirildi. Diğer yarışmacıların koşarak yanına gittiği Furkan yaralanmasının üzerine oyundan ayrılmak zorunda kaldı.

Kızılay'ın kaşının yarıldığını belirten Doktor Serhad Ömercikoğlu, kaşının dikişlik olduğunu belirtti. Talihsiz bir sakatlanma yaşayan yarışmacı geçtiğimiz haftalarda da oyun sırasında boynunu incitmişti.

Ada Konseyi'nde kafası sargılı halde kameraların karşısına geçen Furkan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Gözünün şiştiği ve morardığı görülen Furkan Kızılay "Annemden ve babamdan çok özür diliyorum, bunları izlemek çok zor olmalı" şeklinde konuştu.

ADAYA VEDA ETTİ

Furkan'ın yaşadığı talihsizliklerin ardı arkası kesilmedi. Eleme gecesinde SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Furkan Kızılay oldu!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den romantik komedi pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den romantik komedi pozları!
Robert Pattinson'un dergi pozları herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Robert Pattinson'un dergi pozları herkesi şaşırttı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet şengül 2 yıl önce

çok üzüldük