Müge Anlı'da pes dedirten olay! Safiye Çallı yeniden dolandırıldı...

Daha önce Türkücü Cüneyt Demiral tarafından evlilik vaadiyle kandırılarak 600 bin TL dolandırıldığını söyleyerek Müge Anlı'dan yardım isteyen Safiye Çallı yeniden dolandırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek dolandırıldığı için yardım isteyen Safiye Çallı, yeniden hüsrana uğradı. 47 yaşındaki Safiye Hanım, daha önce programda 25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra, sosyal medyadan tanıştığı türkücü sevgilisi Cüneyt Demiral tarafından yaklaşık 600 bin lira dolandırıldığını anlatmıştı.

25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra sosyal medyada tanıştığı türkücü Cüneyt Demiral için Ankara ve Ordu'daki iki evini sattığını söyleyen Safiye Hanım, geçimini evlere temizliğe giderek sağladığını söylemişti. Evlilik vaadiyle kandırıldığını ve Demiral'ın ortadan kaybolduğunu ifade eden Safiye Hanım'ın isyanı stüdyodakileri şoke etmişti.

Canlı yayına bağlanan Cüneyt Demiral'ın babası Kemal Demiral ise, "Safiye'nin iki evini sattı. Parasını vermedi. Oğlum bile demek istemiyorum" diyerek oğlunun suçlu olduğunu kabul etmişti. Ardından Cüneyt Demiral elindeki parayı ve arabayı Safiye'ye vereceğini söyleyip noter huzurunda aracını ve 80 bin TL'yi teslim etti.

Yaşanan olayların ardından Safiye Hanım, "yeniden dolandırıldım" diyerek Müge Anlı'dan yardım istedi. Evi ve arabasını aldıktan sonra Cüneyt ile tekrar görüşmeye başlayan Safiye Çallı, bu kez de 20 bin lirasından oldu. "Para lazım dedi, 20 bin lira çekeceğiz dedi, çektiğim parayı sayacağım bahanesiyle aldı ve bir daha geri vermedi. Aşk ve sevgi para doyurmuyor anladım." diyen Safiye Hanım'ın aynı hatayı iki kez yapması izleyenleri şoka uğrattı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kamıl 2 yıl önce

kendınden 15 yas kucukbıraz secıcı ol