Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı filminin vizyon tarihi açıklandı!

İlk Yüzüklerin Efendisi serisindeki evrende geçecek olan Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden önceki süreyi anlatıyor. Her iki filme dair bilgilerin olacağı Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı'nın vizyon tarihi yapımcılar tarafından açıklandı.

Rohirrim Savaşı'nda Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın hayatı ve Miğfer Dibi'nin ortaya çıkışına yer verilecek. Blade Runner filmin yönetmen konuğuna oturacak. Bunun yanı sıra Japon animelerin efsane yönetmeni Kenji Kamiyama da olacak. Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi sayesinde Oscar ödülü alan Philipppa Boyens da yapımcı senaryo oluşumun da yer alacak. Filmin çekimlerinden ziyade çizimlere şimdiden başlandı. Çizimlerde Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'ndeki mekanlara da yer verildi. 12 Nisan 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor. 

yüzüklerin efendisi

yüzüklerin efendisi

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: ROHIRRIM'İN SAVAŞI'NIN KONUSU NEDİR?

250 yıl öncesine götürecek olan Yüzüklerin Efendisi Rohirrim'in Savaşı'nda aynı zamanda en önemli konu olan Miğfer Dibi'nin perde arkasını da ortaya çıkartacak. Hikayede aslında Yüzüklerin Efendisi serisinde yaşananların sinyali verilecek. Son yıllarda sektörde moda haline gelen bir durum devam etmekte. Filmlerin önceki durumları daha sonra film haline getiriliyor. Warner Bros. Pictures Grubu Başkanı Toby Emmerich yeni filmle ilgili "Bu, izleyicilerin şimdiye kadar gördüğü hiçbir şeye benzemeyen destansı bir tasvir olacak" şeklinde konuştu. 

 

BİR YORUM YAPIN 0