Survivor 16 Şubat eleme adayları kimler?

Survivor eleme adayları bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası belli oldu. İlk iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından üç yarışmacı, son dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından ise bir yarışmacı eleme adayı oldu.

Survivor 2022 All Star'da bu akşam ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı arasındaki kıyasıya mücadelenin ardından üç dokunulmazlık oyununun da kazananı belli oldu. Bu akşam haftanın ödül oyununu oynamak için parkura çıkan yarışmacılar arasından elenen isim çarşamba akşamı belli olacak.

Survivor All Star 2022 yarışmasında bu hafta elenen yarışmacı henüz belli olmadı. Ada konseyinde elenen isim Çarşamba günü yani bu akşam belli olacak.

Survivor All Star'da haftanın eleme adayları yapılan oylama sonucunda Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu.

2022 Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk ödül yarışı gerçekleşti. Yarışmacılar lezzetli sandviçler için parkura çıktı. Kadınlar mücadelesinde kazanan açık ara ünlüler oldu ve tadım avantajını elde etti. Erkeklerde de rakibine şans tanımayan ünlüler ödülün sahibi oldu.

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç teklif! "Allah'ın emri Peygamber'in kavli ile..."

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da Nagihan'dan Hikmet'e ilginç teklif! "Allah'ın emri Peygamber'in kavli ile..."

BİR YORUM YAPIN 1

Ufuk 2 yıl önce

İki yıldır aşk-meşk hkayelrinin arkasında hep Nisa çıkıyor.Güzin Abla mı bu? Kendisiyle ilgili olunca sıkıldım diyor.Başkası olunca duvar yumrukluyor..Sana ne,başkasının derdi,gerdi mi seni???