Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu? 19 Şubat Survivor eleme adayı...

Survivor 2022 All Star'da yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ve kaybeden takım oldukça merak edildi. İki takım arasında kıyasıya mücadelenin ardından bir takım hem ilk dokunulmazlığı hem de ilk ödülün sahibi oldu.

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu futbol oldu. Sercan'ın geçtiğimiz haftalardaki talebi Gönüllüler takımı tarafından olumlu karşılanmıştı. Kadınlar - erkekler ve karışık olarak yapılan mücadelelerin ardından bir takım hem haftanın ilk dokunulmazlığını hem de ödülün sahibi oldu.

Oyun esnasında yorgunluğun etkisi ile zaman zaman gergin anlar yaşandı. Barış'ın sandalye kırdığı, Parviz ve Hikmet arasında gergin anların yaşandığı dokunulmazlık mücadelesinde kazanan takım belli oldu.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında yapılan oylamanın ardından en çok oyu alan isim Yunus Emre, bu haftanın ilk eleme adayı oldu. Gönüllüler takımında Anıl ve Yağmur performans birincileri olarak konseyde dokunulmaz oldular.

Kraliçe Elizabeth'in Covid-19  testi pozitif çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in Covid-19 testi pozitif çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0