Survivor 21 Şubat eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına giden isim...

Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre olurken ikinci eleme adayı ise Yasin olmuştu. Bu akşam ise Survivor’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Peki Survivor'da 3. ve 4. eleme adayı kim oldu?

Heyecanla devam eden Survivor All Star 2022'de haftanın eleme adayları bir bir belli oluyor. İlk eleme adayı Yunus Emre olmuştu. 20 Şubat akşamı yeni bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Survivor ikinci eleme adayının belirlendiği ada konseyinde ortalık karıştı. 

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2022'de haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Haftanın ilk 2 dokunulmazlığı kaybettikleri için yarın performans 1.si 1 aday daha çıkaracak ve Gönüllülerde bu hafta en az 3 aday kesin olarak potaya çıkmış olacak.

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

6. haftaya girilmişken kıyasıya mücadele devam ediyor ve eleme heyecanı da giderek artıyor. İkinci dokunulmazlık oyunun ardından kazanan takım Ünlüler oldu ve Gönüllüler'den Yasin 2. eleme adayı olarak sürgün adasına gitti.

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Yapılan açık oylama sonucunda sürgüne giderek haftanın 3. eleme adayı olan yarışmacısı Nagihan oldu.

Performans 1.si Yağmur'un söylediği 4. eleme adayı ise Gökhan oldu!

 

 

Funda Arar'dan şaşırtan itiraf: Oğlum beni hiç izlemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar'dan şaşırtan itiraf: Oğlum beni hiç izlemedi!

BİR YORUM YAPIN 0