Survivor All Star'da beklenmedik diskalifiye! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor All Star bu sene sakatlanmaları ve kavgaları ile oldukça dikkat çekiyor. Çıktığı ilk parkurda filelere takılarak ağır sakatlanan Atakan'ın son durumu hakkında Acun Ilıcalı bilgi verdi. Atakan'ın Survivor'a veda edip etmeyeceği merak konusu oldu.

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022 yarışmasında Atakan Işıktutan, yedeklerden gönüllüler takımına gelmişti. Oyunun başında parkur alanında omzundan sakatlanan Işıktutan bir süredir oyunlarda yer alamıyordu. Ancak gerçekleştirilen son dokunulmazlık yarışlarında oyun alanında da yer almayan Atakan Işıktutan'ın son durumu merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor Atakan hakkında 19 Şubat Cumartesi günü açıklamada bulundu. Ilıcalı, ''Atakan'ın doktor raporlarının beklendiğini ve sakatlığı geçse de kalıcı hasar olabileceğini söyledi. "Atakan'ın sakatlığı geçse bile kalıcı hasara yol açabilecek bir durum var. Doktorumuzun raporlarını bekliyoruz. Ama bana sorarsanız çok iyimser değilim" demişti.

Ilıcalı son durumunu açıklayarak Survivor'daki akıbetini duyurdu. ''Sağlık ekibimiz detaylı incelemeleri yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil, Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Sağlık ekibimiz toplantıda Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük risk olacağını ve kendi sağlığı ile ilgili ciddi sorunlara yol açacağını söyledi. Tabii ki üzgünüz. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor. Ve Atakan bugün itibariyle Survivor All Star'a veda etti.'' ifadelerini kullandı. Yarışmacı 21 Şubat günü yayımlanan bölümde takım arkadaşlarına veda etti.

Acun Ilıcalı trilyonluk tazminat mı ödeyecek? Survivor Atakan'ın sakatlığı...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı trilyonluk tazminat mı ödeyecek? Survivor Atakan'ın sakatlığı...
Survivor Yasin ve Hikmet arasında büyük kavga!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Yasin ve Hikmet arasında büyük kavga!

BİR YORUM YAPIN 0