Survivor All Star'da Yasin ve Yunus Emre sürgün adasını yaktı!

Survivor 2022 All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümde birçok büyük olayın yaşandığı Survivor'da son olarak sürgün adasında olan Yasin ve Yunsu Emre'nin adayı yakması gündeme oturdu. Yangının çıkmasına müsaade etmeyen Survivor teknik ekibi, anında müdahalede bulundu.

Ekranların en efsane programı Survivor All Star'da heyecan son hız devam ediyor. Bu sene en iyilerle yapılan yarışmada kıyasıya mücadele ön plana çıkıyor. Neredeyse her gün bir kavga veya anlaşmazlığın yaşandığı, zorlu şartlar altında yarışılan Survivor'a yeni bir olay damga vurdu.

Eleme adayı oldukları için sürgün adasında olan Yasin ve Yunus Emre'nin yaptıkları davranışlar yarışmaya damga vurdu. 

Sürgün adasına giden iki yakın arkadaş Yasin ve Yunus Emre ilginç bir harekete imza attılar. Yasin Obuz, oturduğu kulübenin tepesine çıkarken, Yunus Emre'den ateşi isteyip "Yakacağım buraları" dedi. Yasin Obuz'un yakma girişimine ise yarışma görevlileri yangın söndürme tüpüyle müdahale etti.

O anları görenler şaşkınlığa uğradı. Acun Ilıcalı'nın tepkisi merak edildi.

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı gerçek mesleğinin zorluklarını anlattı

BİR YORUM YAPIN 3

ANTALYASPORLU 2 yıl önce

yasin ve yunus emre böyle adamları TÜRK toplumuna iyi örnek olarak gösteriyorsunuz. Bu adamlar bu halleri ile iyi örnek olduklarını sanıyorlar. Aslında bunlar TÜRK toplumuna kötü örnektir.

kızılelma 2 yıl önce

acun niye atmadın bu şımarıkları

müdür lüz 2 yıl önce

lüzumsuz adamlar. ne işe yarıyorsa bu yarışmalar