Survivor All Star'da kim elendi? 23 Şubat SMS oylaması sonucu...

Survivor'da yine bir hafta elemesi yaşandı. Nagihan, Gökhan, Yasin ve Yunus Emre'nin haftanın eleme adayları olduğu potada hangi yarışmacının elendiği Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu.

Heyecanla takip edilen Survivor All Star'da yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında yer alan isimler arasından elenen yarışmacı şaşırttı.

Bunun yanı sıra iletişim oyunu için kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler arasında kazanan belli oldu. 

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da önceki akşam iletişim oyunu oynandı. Bu senenin ilk iletişim oyununun ilk bölümü olan kadınlar yarışında Ünlüler takımı, ikinci ayağında erkekler yarışında ise kazanan takım Gönüllüler oldu. Best Off'a (En İyilere) kalan yarışta oyunu 3-1 kazanan Gönüllüler takımı oldu. 

SURVİVOR ALL STAR'A KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da elenen isim dün gece belli oldu. Gönüllüler takımından Yasin, Gökhan ve Yunus Emre; Ünlüler takımından ise Nagihan eleme adayı olmuştu. Bu dört isim arasından elenen yarışmacı Yunus Emre oldu...

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinden İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Yunus Emre Özden hala Silivri'de yaşamaktadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur ve Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okumaktadır.

Lise eğitimi sırasında başından geçen rahatsızlık nedeniyle çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini söyleyen Yunus Emre, bu yüzden rahatsızlığı iyileşince okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.

17 yaşında modellik yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lere adını yazdırmayı başarmıştır. Model olduktan sonra spora ağırlık veren Yunus Emre çocukluğundan hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söyledi.

Hayatının devam eden sürecinde MMA dövüşlerine katılmaya başlayan Yunus Emre 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si oldu. Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.

Çağla Şıkel'den vefat eden babası hakkında şoke eden açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den vefat eden babası hakkında şoke eden açıklama!
Survivor All Star'da birleşme partisi ne zaman? Acun Ilıcalı açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da birleşme partisi ne zaman? Acun Ilıcalı açıkladı

BİR YORUM YAPIN 1

EMAIL 2 yıl önce

Bilmirem yalan da Ola biler