Ukrayna'da işgalin ortasında dünyaya gelen bebek umut ışığı oldu

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı işgal 3. günüyle devam ediyor. Çatışmalar, Ukrayna'nın başkenti Kiev çevresinde yoğunlaştı. Bununla birlikte halk sığınaklara ve metro istasyonlarına sığındı. Öte yandan korkunç bombardımanların arasında ülkeye bir umut ışığı doğdu. Ukraynalı bir anne Kiev metro sığınağında doğum yaptı.

Putin'in Ukrayna'yı işgali hızla devam ederken Kiev, Rus güçlerinin sürekli saldırısına uğruyor. Korkunç bombalamalar arasında 'Mia' adında küçük bir Ukraynalı bebeğin doğumu ülkede umut ışığı olarak yorumlandı.

Dün akşam saatlerinde dünyaya gelen bebek ve annesinin durumu ise iyi. Ukraynalı eski milletvekili Hannah Hopko doğum sonrası bir paylaşımda bulunarak, ''Mia, bu gece Kiev'e bombalar düşerken sığınakta doğdu. Annesi bu zorlu doğumdan sonra mutlu. Putin Ukraynalıları öldürürken, Rusya ve Beyaz Rusya'nın annelerini Ukrayna'daki Rusya savaşını protesto etmeye çağırıyoruz. Yaşamları ve insanlığı savunuyoruz!'' dedi.

Küçük Mia, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında doğan tek bebek değil. Başka bir sığınakta da bir erkek bebek dünyaya geldi. Doktor, bebeğin annesinden izin alarak yaptığı paylaşımda, ''Yaşamayı hak eden bir bebek'' ifadelerini kullandı.

Rusya ve Ukrayna krizine Türk ünlülerden tepki yağıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Rusya ve Ukrayna krizine Türk ünlülerden tepki yağıyor!
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski kimdir? Asıl mesleği nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski kimdir? Asıl mesleği nedir?

BİR YORUM YAPIN 0