Black Panther'in yönetmeni Ryan Coogler soyguncu sanıldı! Para çekeyim derken...

Marvel dünyasının en sevilen yapımlarından Black Panther'in yönetmeni Ryan Coogler, geçtiğimiz günlerde banka soyguncusu sanılarak gözaltına alındı. Yanlış anlaşılma yüzünden büyük üzüntü duyduklarını belirten bankanın sözcüsü, yönetmenden özür dilediklerini ifade etti.

Black Panther serisinin devam filmi olan "Black Panther: Wakanda Forever" için Amerika'nın Atlanta kentinde olan yönetmen Ryan Coogler, geçtiğimiz günlerde hesabından para çekmek için Bank of America şubesinin yolunu tuttu. 

Ryan Coogler

Ryan Coogler

Yüklü bir miktarda para çekmek isteyen yönetmen güvenliğinden endişe ettiği için görevliye "Hesabımdan 12 bin dolar çekmek istiyorum. Lütfen parayı başka bir yerde sayın. İhtiyatlı davranmak isterim" yazılı bir not verdi. Hamile olan görevli yazılı notu okuduktan sonra güvenliğinden endişe ederek alarmı devreye soktu. İhbar üzerine polislerin olay yerine gelmesiyle şaşkınlığa uğrayan Coogler, kelepçelenerek bir süre gözaltında tutuldu.

Black Panther filmi yönetmeni Ryan Coogler

Black Panther filmi yönetmeni Ryan Coogler

Ünlü yönetmen verdiği ifadede ailesine bakan sağlık çalışanına ödeme yapmak için para çektiğini, miktarın fazla olması nedeniyle de tedbirli davranmak istediğini söyledi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla ünlü yönetmen serbest bırakıldı. Banka sözcüsü ise yaşananlardan büyük üzüntü duyduklarını ve yönetmenden özür dilediklerini ifade etti.

Reynmen'den Lionel Messi paylaşımı! Fenomenin ceketinin fiyatı pozun önüne geçti

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'den Lionel Messi paylaşımı! Fenomenin ceketinin fiyatı pozun önüne geçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0