Esra Erol'da sosyal medya fenomeni Yasin Çetin ve kızı Funda Çetin birbirine girdi!

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da programına katılan Fatma Çetin, 30 yıllık eşi Yasin Çetin'in fenomen olduktan sonra kendisini ve kızını terk ettiğini söyledi. Babasıyla canlı yayında yüzleşen Funda Hanım ise Yasin Bey'in üzerine yürüyerek "Sen nasıl babasın" dedi.

Ekranların en çok izlenen reyting rekortmeni programı Esra Erol'da her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla ekranlara geliyor. Geçtiğimiz gün programa katılan Fatma Çetin akıllara durgunluk veren hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitledi. 30 yıldır evli olduğu Yasin Çetin'in sosyal medya fenomeni olduktan sonra ailesini terk ettiğini ve kendisini aldattığını söyleyen Fatma Hanım, Esra Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol

Esra Erol

İddiaların hedefindeki Yasin Çetin programa gelerek Fatma Hanım'ın boşanma istediğine katıldığını söyleyerek "Bekarlık, sultanlık değil, benim için krallık. Düşe kalka 28 sene geçti. Napalım atalım mı eşimizi?" dedi.

Esra Erol

Esra Erol

Babasının başka kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladığını söyleyen Funda Hanım ise babasına kızgınlığını dile getirdi. "Kızımla rakamsal olarak 3 yıl, duygusal olarak 5 yıldır görüşmüyorum" diyen Yasin Bey'in üzerine yürüyen Funda "Sen nasıl babasın!" diyerek babasından hesap sordu.

Esra Erol

Esra Erol

Babasından ailesini terk ettiği için özür dilemesini isteyen Funda "Baba bana 5 yılın hesabını vereceksin. Baba benden özür dilemek zorundasın" şeklinde konuştu. Sosyal medya fenomeni baba ise kızının söylediklerine "Kızımdan özür dilemeyeceğim" diye cevap verdi.

Esra Erol

Esra Erol

Selma Blair'den şoke eden iddia! Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

İLİŞKİLİ HABER

Selma Blair'den şoke eden iddia! Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı
Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen'e Müge Anlı'dan sert tepki: Sen almazsan karına...

İLİŞKİLİ HABER

Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen'e Müge Anlı'dan sert tepki: Sen almazsan karına...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İnsan 2 yıl önce

Böyle seviyesiz programlarla insanların beyni uyuşturuluyor. Yazık.