Sosyal medyada yeniden viral oldu! Muhammed ismini duyan gözyaşlarını tutamadı

Sosyal medyada deney yapan bir fenomen, yurt dışında insanların yardımlaşma düzeyini ölçmek istedi. Bir markete girerek eline bebek bezi alan sosyal medya fenomeni durumunun iyi olmadığını ve işten çıkarıldığını ancak bebeğinin bu beze ihtiyacı olduğunu söyleyerek yardım istedi.

Her gittiği kişi, fenomeni geri çevirdi. Ancak sosyal deneyde pes etmeyen fenomen son olarak bir adamı çevirdi. Eşofman giymiş beyaz sakallı, siyahi bir adama doğru giderek elindeki bezi uzatıp kendisi için almasını söyledi.

videodan görüntü

videodan görüntü

Fenomen daha cümlesini bitirmeden adam hemen bunu senin için alacağım dedi. Bunun üzerine aşırı mutlu olan fenomen adama ismini sordu. Adının Muhammed olduğunu söyleyen adam izleyenleri duygulandırdı. Video sosyal medyada viral oldu. Paylaşım yapan herkes "Adı güzel kendi güzel Muhammed" notuyla paylaştı. 

İŞTE O VİDEO

Demet Akalın Semih Öztürk adına Acun Ilıcalı'dan özür diledi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Semih Öztürk adına Acun Ilıcalı'dan özür diledi!

BİR YORUM YAPIN 7

??? 2 yıl önce

Arap dunyasinda cok muhammet var yilin 11 ayi ne arasan onlarda akliniza gelebilecek herturlu seyler ama yilin sadede bir ayi oda ramazan ayi dini butun musluman kesiliyorlar basimiza bence isme degil insanin kendisine bakilmali...

vatandaş 2 yıl önce

adı güzel, kendi güzel Muhammed

???? 2 yıl önce

Yaniii? her adi muhammet olan iyimi oluyor? Bir tane bez almak icin yardim ettiyse adida muhammet olduysa bu adam iyi oylemi? ne guzel dunya Gidin bir bakin bakalim cevirdigi dolaplara...

Mehmett 2 yıl önce

Adı güzel kardeşim.

Bayburtlu 2 yıl önce

Adı güzel kendi güzel Muhammed

Yorumların Tümünü Okuyun