Ukraynalı oyuncu Oksana Shvets Rusya saldırısında hayatını kaybetti!

Rusya'nın Ukrayna üzerindeki bitmek bilmeyen işgal hareketleri dünya gündemi derinden sarsmaya devam ediyor. Ukrayna'nın sivil yerleşkelerinde Rusya saldırıları sonucu can kayıpları artarken Ukraynalı ünlü oyuncu Oksana Shvets fırlatılan roketlerin kurbanı oldu.

2022 Şubat ayında Ukrayna'ya karşı başlattığı işgal hareketlerine devam eden Rusya, sivil yerleşkelere saldırıp can kayıplarına sebep olmaya devam ediyor. Rusya tarafından Ukrayna'ya ardı arkası kesilmeyen ve rasgele atılan roketlerin kurbanı olan masum insanlar arasında Ukraynalı ünlüler de var. Geçtiğimiz hafta Ukrayna'nın Irpin şehrinde saldırılara hedef olan şarkıcı ve bestekar Pasha Lee'nin hayatını kaybetmesinin ardından oyuncu Oksana Shvets'in de ölüm haberiyle, Rusya bir kez daha işgalci yüzünü göstermiş oldu. Hem beyaz perde de hem de tiyatro sahnelerinde yer alan oyuncu Rusya tarafından fırlatılan bir roket, oyuncu Oksana Shvets yaşadığı apartmana isabet etti.

ünlü oyuncu hayatını kaybetti

ünlü oyuncu hayatını kaybetti

UKRAYNA'NIN ONUR SANATÇISI ÖDÜLÜNE SAHİPTİ

Rusya'nın Ukrayna üzerinde gerçekleştirdiği işgal saldırılarında 67 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü oyuncu Oksana Shvets 'Ukrayna'nın Onur Sanatçısı' ödülüne layık görülmüştü.

Emine Erdoğan: Milletimize ve ülkemize hayırlı olsun!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Milletimize ve ülkemize hayırlı olsun!

BİR YORUM YAPIN 1

yavuz 2 yıl önce

Suriyede de çok güzel ünlü ünsüz insanlar vardı. Savaşı Körükleyen gaza getiren batı ve abd ölen ukraynalı Suriyeli Afganistanlı Iraklı. Hiristiyan diye Ukraynılılara kuçak açıldı. Müslümanlara İnsan diye yüzlerine bakılmadı. Bir batılı öldüğü zaman da kesinlikle üzülmüyorum. Yıkılsın AB. Kurulsun İNSANLIK.