'Survivor All Star 21 Mart eleme adayı belli oldu! "Her türlü potadan çıkarım"

Acun Ilıcalı'nın getirdiği yeni hızlı eleme sistemi ile haftada iki yarışmacı Survivor olma hayaline veda ediyor. Birleşme partisine sayılı günler kala adadaki mücadelelerine devam etmek isteyen All Star yarışmacıları, eleme potasına gitmemek adına ellerinden geleni yapıyor.

Survivor 2022 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Top yuvarlama ve atış gibi engellerin yer aldığı dokunulmazlık oyununda kadın ve erkek yarışmacılar, ayrı ayrı mücadele verdi. İlk etapta kadın yarışmacılar karşılaşırken gönüllüler takımı 1-0 üstün gelerek ilk turu galip bitirdi.

Nefes kesen oyunun ikinci etabında erkeklerde ünlüler takımı üstün geldi. 1-1'lik skor sonrası eşitlik olduğu için bu kez en iyiler mücadelesi yaşandı. Best Off'ta Ayşe'nin aldığı sayı ile gönüllüler takımı oyunu 3-0 galip bitirdi. Böylece haftanın birinci dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında eleme adayını belirlemek için konsey yapıldı. Oylamaların tamamlanması ile Acun Ilıcalı ismi yazılan yarışmacıları açıkladı. Konseyde Bora ve Barış'ın isimleri çıkarken, Barış'ın daha fazla oy alması ile birinci eleme adayı kesinleşti.

"SAKİN BİR BİREY OLARAK DEVAM EDECEĞİM"

Eleme potasına giren Barış, şunları söyledi:

"Söyleyecek bir şeyim çok yok. Bu zamana kadar girdiğim potalardan sevenlerim sayesinde çıktım. Bu saatten sonra da her türlü potadan çıkarım. Sessiz sakin bir birey olarak devam edeceğim. Zamanı geldiğinde kalan kalacak giden gidecek."

Adaya son olarak en az oyu alarak veda eden isim Mert olmuştu. Mert, Nisa'ya "Neden gülüyorsun? Bence hoşuna gitti" diyerek tepki gösterdi. Sude ise büyük şok yaşadı. Mert yaptığı açıklamada, "Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var Sude'nin arkamda kalması" dedi.

Survivor All Star 20 Mart elenen isim kim? En az SMS alan yarışmacı...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star 20 Mart elenen isim kim? En az SMS alan yarışmacı...
Dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas'ın Kerem Bürsin paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas'ın Kerem Bürsin paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0